Hoşgeldiniz  

Türkiye Şampiyonu Ataşehir Öğretmenlerine Kupayı Bakan Verdi

admin | 24 Kasım 2019 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası Futsal Türkiye Şampiyonu, Voleybol Türkiye İkincisi olan Ataşehir MEM öğretmenleri Bakan Ziya Selçuk’tan kupa ve madalyalarını aldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

447 takımın katıldığı Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası’nın Ankara’da oynanan Türkiye finallerinde, Türkiye Şampiyonu olan Ataşehir öğretmenlerinden oluşan Ataşehir İlçe MEM Kadın Futsal Takımı ve 623 takım arasından Türkiye İkincisi olan Ataşehir İlçe MEM Kadın Voleybol takımlarına, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakan Yardımcısı Mustafa Safran ve Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı kupa ve madalyalarını verdiler.

21-30 Ekim tarihleri arasında yapılan il birinciliği mücadelesi, 4-12 Kasım tarihleri arasındaki mücadelelerde belirlenen “bölge birincileri”,  Öğretmenler Günü Haftası’nda Ankara’da düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası final müsabakaları ile şampiyonlar belirlendi.

Ankara’da oynanan Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası final müsabakaları sonucunda Ataşehir İlçe MEM Kadın öğretmenlerinden oluşan ekiplerden Kadın Futsal takımı Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.  Ataşehir İlçe MEM Kadın öğretmenlerinden oluşan Kadın Voleybol takımı da Türkiye ikinciliği kazandı.

TÜRKİYE ÖĞRETMENLER KUPASI TURNUVASI 21 EKİM’DE BAŞLADI

21-30 Ekim tarihleri arasında yapılan il birinciliği müsabakaları sonuçları 31 Ekim’de açıklandı. Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz 1, Karadeniz 2, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere 8 bölge bazında gerçekleştirildi.

MEB ÖĞRETMENLER ARASINDAKİ İLETİŞİMİ ARTIRMAK İÇİN TURNUVA DÜZENLEDİ

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerin rehberliğinden yararlanmak amacıyla salon futbolu (futsal), 3X3 basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası düzenlendi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.