Hoşgeldiniz  

TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu Türküleriyle Kartal’da

admin | 19 Kasım 2018 | İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet, Üst Manşet A- A+

TRT Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Zehra Ganioğlu, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İBB’nin katkısıyla düzenlenen konser programıyla sevenleri ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

TRT Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Zehra Ganioğlu, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İstabul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin katkısıyla konser verdi.

Oğlu Emre Kılıç ile birlikte sahne alan TRT Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Zehra Ganioğlu’nun tiyatrocu, sinema oyuncusu oğlu Emre Kılıç’da sahne alan sanatçı annesi ile birlikte türkü seslendirdiler.

Vokalistler ve orkestra üyesi sanatçıdan solo türkülerin de seslendirildiği konserde Türkiye’nin çeşitli bölgeleri ile birlikte Çankırı Türküleri de seslendirildi.

Konserinde THM sanatçısı Zehra Ganioğlu’ya vokalde eşlik eden Nilgün Kızıl ve Ayşim Karpuzoğlu Dağdelen birer de sol türkü seslendirdiler.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin katkısıyla gerçekleşen konserinde TRT Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Zehra Ganioğlu’nu Çankırı STK temsilcileri, engellilere ait dernek başkan ve temsilcileri, sanatçının dostları ve sevenleri yalnız bırakmadılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.