Hoşgeldiniz  

Tek Kişilik Ekip: Kadir Gömen Öğüt

admin | 26 Nisan 2015 | Ataşehir CHP, Çankırı, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

chp_kadirTek başına bir ekip performansıyla çalışan Kadir Gömen Öğüt,  programlı saha çalışması yanı sıra çok sayıda dernek toplantıları nişan ve düğünlere katılıyor. 

Recep Kenan / itvhaber.com

7 Haziran Genel Seçimine az bir süre kaldığı bu günlerde siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdiler. Bütün bir dönem hem TBMM’de hem de sahada tek başına bir ekip performansı ile çalışan 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt seçim bölgesi İstanbul 1 Bölge ile Çankırı asıllı olması nedeniyle de siyasi görüş ayrımı yapmadan Çankırı’da çok önemli çalışmalar yaptı.

Adayların günlük programlarla örgütüyle birlikte yürüttüğü saha çalışması ile birlikte toplantı ve açılışlara da katılarak seçmenle yakın olmak, partilerinin mesajını iletmek için fırsat yaratıyorlar.

IMG_0081

24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, bu dönem de yapılan ön seçimde partilileri tarafından aday seçildi.

Parti seçim çalışma programı ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten CHP İstanbul Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, programlı örgüt çalışmalarının yanı sıra her gün çok sayıda dernek toplantılarına katılarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Bir o kadar da açılış törenine katılan Kadir Gökmen Öğüt yine her gün çok sayıda düğün ve nişanlara da katılarak birlikte eğlenip oynadığı geç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Çankırı Çerkeş asıllı olan Öğüt hemşerilerinin bütün dernek ve düğün gibi toplantılarında bulunmaya özen gösteren Öğüt bu performansını milletvekili olduğu dönemde de aynı disiplinle uygulayarak seçmenleri ve hemşerilerinin takdirini toplamıştı.

CHP Parti Meclisi Üyesi de olan CHP Milletvekili Kadir Gökmen sahadaki bu çalışmalarının yanı sıra hiç bir ayrım yapmadan vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorunları söz alarak kürsüden dile getirirken; ilgililer tarafından yanıtlanması istemi ile çok sayıda yada yazılı önerge vererek TBMM’de gündeme getirerek çözümü konusunda üzerine düşen görevi yerine getirdi.

CHP_Atasehir_kadir

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.