Hoşgeldiniz  

TEB Ataşehir ERASMUS Konuklarından Ertuğrul Bilican’a Ziyaret

admin | 15 Mayıs 2019 | Ataşehir, Eğitim, Manşet, Üst Manşet A- A+

TEB Ataşehir Anaokulu Müdürü Nazım Karaoğlu ve öğretmenler ile ERASMUS+ Proje Gurubu misafirleri Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ı makamında ziyaret ettiler.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı TEB Ataşehir Anaokulu, ERASMUS+ K219 2017-2019 projesi kapsamında Fransa, Litvanya, İtalya ve Polonya’dan gelen okul idarecileri ve öğretmenlerini 13-19 Mayıs tarihleri arasında misafir ediyor.

ERASMUS+ K219 2017-2019 projesi kapsamında Ataşehir’e gelen ve TEB Ataşehir Anaokulu konuğu olan Fransa, Litvanya, İtalya ve Polonya’dan okul idarecileri ve öğretmenleri TEB Ataşehir yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte Ataşaehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ı makamında ziyaret etti.

TEB Ataşehir Anaokulu Müdürü Nazım Karaoğlu ERASMUS projesi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Okul Öncesinde Alternatif Eğitim Metot ve Teknikleri “ konulu proje kapsamında okulumuzda “Entegre Teknoloji Yöntemi ile Eğitim”  konulu gözlem ve çalışmalar yapılmaktadır. Okul Proje gurubumuz Müdür Yardımcısı Z. Ebru SALTIK, Proje Koordinatörü Müge MOR HERCİHAN, Öğretmenler Muzaffer LAÇOĞLU, Gözde ALANKAYA, Özden ERBİL ve Nüket ÜSTÜN sınıflarında Entegre Teknoloji Yöntemi ile eğitimi örnekleri ile uygulamalı tanıtmaktadırlar. Proje grubu iki yıl boyunca İtalya’da Waldorf Eğitim Metodunu, Polonya’da Regio Emilio Metodunu, Fransa’da Montessori Eğitim Metodunu ve Litvanya’da Bireyselleştirilmiş Eğitim Metodunu gözlemlediler ve programlarına entegre ederek uyguladılar.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.