Hoşgeldiniz  

Taksimde Fırtınadan Dolayı İskele Çöktü ‘5 Yaralı’

admin | 23 Eylül 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Türkiye A- A+

iskele_taksimİstanbul’da kısa süren etkili ve şiddetli rüzgar çatı uçurdu, iskele ve bariyer çökertti. Taksim, Sultanbeyli ve Merter’de fırtına nedeni ile yaşanan olaylarda 7 kişi yaralandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beyoğlu, Elmadağ Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın iskelesi saat 16.00 sıralarında şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin üzerine düşen iskele nedeniyle 5 kişi yaralanırken 10’a yakın araçta da hasar meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Çöken iskele altında kalan bir kız çocuğunun ağır, diğerlerinin ise hafif yaralı olduğu bildiriliyor.

Polis kontrolündeki alanda itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları ile çöken iskele kaldırıldı. Saatler süren çalışma ile iki yöne de kapanan Elmadağ Caddesi trafiğe açıldı. Elmadağ Caddesi’nin çöken iskele nedeni ile kapanması sonucu bölgede uzun kuyruklar oluşurken yakın bölgelerde de trafik yoğunluğu yaşandı.

Öte yandan Sultanbeyli’de inşaatı devam eden bir okulun çatısı fırtına nedeni ile çöktü. İki işçi yaralandı. Merter’de de yol kenarındaki bir inşaatın bariyerleri yoldaki araçların üzerine çöktü. Araçlarda hasar oluştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.