Hoşgeldiniz  

Sürücü Kursları Araçlarıyla Evde Kalan Ataşehirlilerin Yanında

admin | 12 Nisan 2020 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Sürücü Kursları Derneği üyesi 21 sürücü kurusu 84 aracı ve sürücüleri ile 65 yaş ve üstü ile kronik hastalar Vefa Grubu Sosyal Destek ekibinin hizmetine tahsis edildi.

Recep Kenan/ithaber.com

Ataşehir’de bulunan sürücü kurslarının bağlı olduğu Ataşehir Sürücü Kursları Derneği, üye kursların araçları ve sürücüleri Ataşehir’de yaşayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan Ataşehir Kaymakamlığı Vefa Grubu Sosyal Destek ekibinin hizmetine tahsis etti.

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI VEFA GRUBU SOSYAL DESTEK EKİBİ EVDE KALANLARIN YANINDA

Küresel tehlike haline gelen, ülkemizi de etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması gelen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçları Ataşehir Kaymakamlığı Vefa Grubu Sosyal Destek ekibi tarafından karşılanıyor.

65 YAŞ VE ÜSTÜ İLE KRONİK HASTA ATAŞEHİRLİLERİN İHTİYAÇLARI İÇİN SEFERBER

Ataşehir Sürücü Kursları Derneği’ne bağlı 21 sürücü kursunun araç parkındaki 84 araç Ataşehir Kaymakamlığı Vefa Grubu Sosyal Destek ekibi ile işbirliğiyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan Ataşehirlilerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldular.

84 ARACIMIZ VE VEFAKAR ÇALIŞANLARIMIZ İLE HİZMET VERMEKTEYİZ

Bilgin Diribaş başkanlığındaki Ataşehir Sürücü Kursları Derneği tarafından Ataşehir Kaymakamlığı Vefa Grubu Sosyal Destek ekibi ile yürütülen işbirliği ile ilgili; “Ataşehir Sürücü Kursları Derneği olarak almış olduğumuz karar ile 65 yaş üstü yaşlılarımız için, 21 kursumuz Kaymakamlık bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Ekibine tahsis ettiğimiz 84 aracımız ve vefakar çalışanlarımız ile birlikte her gün hizmet vermekteyiz. #Birlikhayattır #EvdeKal” açıklaması yapıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.