Hoşgeldiniz  

SP İstanbul’da Adaylarını Açıklamaya Devam Ediyor

admin | 16 Ocak 2019 | Ataşehir Diğer Partiler, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklayan Saadet Partisi, İl Başkanı tarafından yapılan açıklamada Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak Bilal Ay’ı duyurdu.

Saadet Partisi İstanbul’da belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Partinin İl Başkanı Abdullah Sevim, sosyal medya hesabından “Sultan Fatih’in emanetine sahip çıkacak dürüst, temiz, çalışan ve işinin ehli adaylarımızı açıklama devam ediyoruz” ifadesiyle yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak Bilal Ay’ı duyurdu. Ay’ın Gaziosmanpaşa’da sevilen bir isim olduğu ve Saadet Partisi’nin de bu ilçede oldukça iddialı olduğu ifade ediliyor.

Sevim, daha önce de Beykoz’da Muharrem Kaşıtoğlu, Sultanbeyli’de Fetullah Bülbül, Esenler’de Tuğrul Yalçınkaya, Zeytinburnu’nda Mikail Kabak, Kartal’da Fehim Hava, Bahçelievler’de Yaşar Avcı, Bayrampaşa’da İsmail Acar ve Küçükçekmece’de Mustafa Kurdaş isimlerini açıklamıştı.

Çankırı asıllı olan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, adaylığının ilanı sonrasında sosyal medyada yaptığı açıklamada;Partim tarafından doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım Gaziosmanpaşa’mıza Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Beni bu göreve layık gören büyüklerime teşekkür ediyor; Dostlarımın, tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimin desteklerini ve dualarını bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.