Hoşgeldiniz  

SP Ataşehir’de Adem Boz’un Yerine Yeni Başkan: İlhan Kul

admin | 19 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Diğer Partiler, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Mevcut başkan Adem Boz’un Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle yerine yeni ilçe Başkanı olarak SP Ataşehir’in sevilen simalarından Mali Müşavir İlhan Kul atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut başkan Adem Boz, İlhan Kul’un yeni Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu.

Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz’un SP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevlendirme açıklaması: “Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle Adem BOZ ‘un yerine ilçe Başkanı olarak Ataşehir in Sevilen Simalarından Mali Müşavir İlhan KUL GÖREVLENDİRİLMİŞTİR. Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve halen Ataşehir de Mali Müşavirlik yapan Genç Başkan İlhan KUL 1979 doğumlu olup evli ve 1 çocuk babasıdır.”

SP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI İLHAN KUL KİMDİR?

1979 İstanbul doğumlu ve aslen Sivaslı ola İlhan Kul ilk, orta ve yüksek eğitimini İstanbul’da tamamladı. Muhasebeci olarak başladığı meslek yaşamını mali müşavir olarak sürdürüyor

Gençlik kollarından başladığı siyasi çalışmalarını partinin çeşitli kademelerinde görev yaparak sürdürdü. Halen Ataşehir’de mali müşavirlik olarak iş yaşamını sürdüren genç ilçe başkan İlhan KUL 1979 doğumlu olup evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.