Hoşgeldiniz  

SP Adayı Adem Boz: ‘Rakibim İsmail Erdem Değil Battal İlgezdi’

admin | 21 Mart 2019 | Ataşehir, Manşet, Röportajlar, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Basın mensupları ile bir araya gelen Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, seçilmesi durumunda makam odasını belediye binasının girişine alacağını kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlçe Başkanlığı döneminde de sık sık basın mensupları ile bir araya gelen 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, bir araya geldiği basın mensupları ile seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Ataşehir’de basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, basın mensuplarından gelen soruları da samimiyetle yanıtladı. Rakibinin İsmail Erdem değil Battal İlgezdi olduğunu iddia ededen Adem Boz, şu an belediye başkanının Battal İlgezdi olduğuna işaret etti.

İLK İCRAATIM: MAKAM ODASINI BİRİNCİ KATA ALACAĞIZ

Ataşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda makam odasının belediye binasının girişine alacağını kaydeden Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, “İlk icraatım makam odasını birinci kata alacağız. İlk gelen bizi görsün.” Dedi.

SÖYLEMLERİMİZ DÜNYAYI KUCAKLIYOR; ADİL DÜNYA DİYORUZ

Herkes eşit imkânlardan yararlanacağı yeni adil bir dünya söylemlerinin Türkiye ve bütün dünyayı kucakladığını vurgulayan Adem Boz, “Biz cemaatte değil cemiyete adam yetiştiriyoruz.  Söylemlerimiz, eylemlerimiz, duruşumuz herkese lazım. Yeni adil bir dünya diyoruz. Bunda kimin ne zararı olur. Ak Parti’nin, CHP’nin MHP’nin velhasıl partili partisiz herkesin menfaati olur. Adil dediğimiz zaman herkes eşit olacak. Eşit imkânlardan yararlanacak. Söylemlerimiz aslında bakarsanız sadece Türkiye’yi değil bütün dünyayı kucaklıyor. Bunu Battal bey ve İsmail beyde kullansın. Tavsiye ederim.” İfadelerini kullandı.

HER GÜN İKİ MAHALLEDE TEŞKİLATLARIMIZ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Seçim startını verdikleri günden bugüne girmedikleri mahalle kalmadığını ifade eden Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, “Yaklaşık 14 mahallede esnaf ve Pazar yerleri ziyaret edildi. Kalan günlerde de Hanım Kollarının ev çalışmaları var. Onlarda önümüzdeki günlerde ev ziyaretlerine başlayacaklar. Her gün iki mahallede teşkilatlarımız ve meclis adaylarımızla birlikte bu çalışmayı yürüteceğiz. Son çalışmamız bu şekilde olacak. Akabinde takip ekibimiz bu işleri takip ediyor. Yapılan çalışmaların sonuçları sizlere artık servis edilecektir. Yeni meclis üyelerimizde kendi mahallelerinde planlanmış oldukları çalışmalara da başladılar.  Yani 17 noktada çalışmış olacağız. Gençlik Kollarımız da yapmaları gereken işleri yapmanın gayreti içindeler. Merdivenlerle afiş ve pankartlarımızı asıyorlar. Bu işi de severek yapıyorlar.” Dedi.

RAHATSIZ OLANLAR SAADET PARTİSİ’Nİ VE ADAYINI TERCİH EDECEK

Adem Boz, açıklamasında; “Yapılan çalışmaların sonucunda Saadet Partisi’nin burada bir karşılığını gördükçe azmimiz ve hızımız daha da artıyor. Ak Parti ve CHP’den bazı sebeplerden dolayı rahatsız olupta çok rahat oy vereceği aday ve parti olarak Saadet Partisini ve adayını tercih edeceklerini ve hemşerilerimizin de sahip çıkacağını umuyor ve görüyorum.” İfadelerine yer verdi.

GÖRDÜĞÜMÜZ; ATAŞEHİR’DE SEÇİMİN FARKLI OLACAĞI

Boz, “Ciddi bir destek aldım. Teşkilatımızda bu çalışma temposuna hemen hemen 2-3 kat performans gösteriyor.  Allah hepsinden razı olsun. Bu çalışmalarımızda gördüğümüz Ataşehir’de seçimin farklı olacağıdır. Yani Ataşehir’de seçim farklı olacak ve kimsenin beklemediği bir sonuç ortaya çıkacaktır.” Diye konuştu.

Adem Boz SP ATAŞEHİR ADAYI

Recep Kenan paylaştı: 17 Mart 2019 Pazar

Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz www.itvaber.com ‘un temsilcisi Recep Kenan’ın da aralarında olduğu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ayrıntılara yer verdi:

RAKİBİNİN İSMAİL ERDEM DEĞİL BATTAL İLGEZDİ

Rakibinin İsmail Erdem değil Battal İlgezdi olduğunu ifade eden Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, Erdem’in de belediyeyi almak için mücadele ettiğinin altını çizerek; “Çünkü şu an belediye Battal İlgezdi ’de. İsmail Erdem beyde burayı almak istiyor, bende almak istiyorum. Onun için İsmail Erdem’i rakip olarak almıyorum. Biz CHP ve Ak Partiden oy aldığımız gibi hiç partisi olmayanlardan bile oy alacağız.”

SİYASETİN MERKEZİ DOKUNMAKTIR

İnsanlara dokundukça kazanıyorsun. Gece çalışmalarımızda konuştuğumuz ve bire bir temas kurduğumuz seçmenler olumlu cevap veriyor. Yani siyasetin merkezi dokunmaktır. O sıcak ilişkiyi kurmaktır dedi. Ekip olarak dokunduğunda bunu bir karşılığı var. Anket ve nabız yoklamalarımızda ilk sonuçlarla sonrakiler aynı değil. Sürprizi biz beklemiyoruz. Biz yapacağız.”

ADAYLAR İÇLERİNE SİNMİYORSA OY VERMEZ

“Bu seçimde Ak partiye idarecilerine şefkat tokatını seçmenler atacak. Çok bariz ve net.  Ak Parti’nin burayı kaybetmesinin nedenleri arasında Ataşehir’in demografik yapısına uygun olmayan adayıdır. Ataşehir’de partilerin eğer teşkilatıyla uyuşmamış, teşkilatın benimsemediği, kabul etmediği, sindiremediği başkan adayı ve meclis üyeleri adayları içlerine sinmiyorsa teşkilat veya örgüt ona oy vermez. Ataşehir’e hizmet etmiş saygın kişilerin paspas edilmesi oy olarak karşılığını alacaktır.”

İSMAİL ERDEM ESKİ ATAŞEHİRLİ

“İsmail Erdem eski Ataşehirli. Onlarca zaman geçti. Bir yılda İstanbul’un çehresi de değişiyor.  Ataşehir çok farklı bir yer. Sancaktepe’ye benzemez.  20 yıl önce Kadıköy’e bağlı İçerenköy başka idi inanın şimdi bambaşka.”

MAHALLELERE EK HİZMET BİRİMİ AÇACAĞIZ, YERİNDE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ 

“Seçim projelerimizin içerisinde belediye hizmetlerine ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalar var. İlk olarak mahallelere ek hizmet birimi açacağız. İçerisinde hem kadınların dertlerini dinleyecek bir sosyolog, hem belediye ile vatandaşlar arasında köprü kuracak bir görevli olan bürolar. Mahalleli ilk desteği bu hizmet biriminden alacak. Bir nevi danışma ve köprü görevi görecek bu birimler. Yerinde çözüm üreteceğiz.”

MEVCUT KADROYA DOKUNULMAZ, AYAK UYDURAMAYANLAR DEĞİŞİR

“Saadet partisinin temel prensibidir. Göreve geldiğimiz zaman mevcut kadroya dokunulmaz. Belediyenin inisiyatifinde çalışanlar göreve geldiğimiz zaman yerinde kalırlar. Bizim performansımıza, çalışma hızımıza ayak uyduramayanlar değişir. Mesele Ataşehir’in kazanmasıdır.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.