Hoşgeldiniz  

Şişli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Madde Operasyonu

admin | 21 Ağustos 2019 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti” kapsamında yapılan operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; Şişli ilçesi genelinde motosiklet ile uyuşturucu madde satışının yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Şüpheli şahısların yakalanmamak için öncesinde bir araç çıkarttıkları, bu aracın Polis araması olması halinde uyuşturucu sevkiyatı yapacak arkadaki motorlu şahsı uyardığı ve bu şekilde uyuşturucu satışını gerçekleştirdikleri bilgisinin edinilmesi üzerine 11.08.2019 günü 01.10 sıralarında Gülbahar Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde motorlu iki şüpheli şahıs görülmüş, görevlilerimizi görüp silah göstererek kaçan Mehmet Ç. ve Hasan Ö. isimli iki şüpheli şahıs yaşanan kovalamaca neticesinde etkisiz hale getirilerek yakalanmış, şahıslardan yakalanan sırt çantası içerisinde; 2 kilo 654 gram 2 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkı silah ve ok sayıda folyo poşet ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak çalışmalarda;  şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; Mehmet Ç. isimli şahsın Fatih Sultan Mehmet Mahallesindeki adresinde (1) adet tabanca, (2) adet fişek ve saksılara ekilmiş Hint keneviri ele geçirildi.

Yapılan çalışmaların devamında yakalanan şüpheli şahısların bağlantılı olduğu şahısların tespit edilen adreslerinde 16.08.2019 günü yapılan operasyonda; Sema B., Hakan K., Kaan D. ve Yüksel D. isimli (4) şahıs yakalandı.

Şahısların adreslerde yapılan aramalarda; 93 gram Skunk maddesi, 15 gram metamfetamin maddesi, Uyuşturucu madde ticaretinden temin edildiği değerlendirilen 1740 TL para ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak çalışmalarda; şüpheli şahısların bağlantılı olduğu tespit edilen Turan A., Güney A., Gurbet Kısmet E. ve Turan A. isimli (4) şüpheli şahıs daha yakalanmış, şahısların zula olarak kullandıkları tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda; 4,78 gram esrar, 14,76 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Konuyla ilgili yakalanan Turan A., Güney A. Gurbet Kısmet E. ve Turan A. isimli şahıslar hakkında işlemler devam etmekte olup adli makamlara sevk edilen şahıslardan Sema B., Hakan K., Kaan D. ve Yüksel D.  hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, Mehmet Ç. ve Hasan Ö. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.