Hoşgeldiniz  

Sırma Doğru ‘Birlikte Kazanacağız, Birlikte Yöneteceğiz’

admin | 16 Ocak 2019 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahalle Muhtar adayı olan Sırma Doğru yoğun kalabalığın katılımıyla seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

2019 yerel Seçimlerde İçerenköy Mahalle Muhtar adayı olan ve yoğun kalabalığın katılımıyla seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Sırma Doğru; “Artık değişim zamanı geldi. Şimdi, içerenköy Mahallemizi birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Sen, ben neyiz ki bu patırtıda? Hepimiz bir araya gelirsek bir güç oluruz. Katılın, destek olun “İçerenköy Mahallesi’ni birlikte değiştirip, güzelleştirelim” dedi.

SIRMA DOĞRU; “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Seçim bürosunun açılışına, mahalleden yoğun katılımın yanı sıra CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Aysemiz Gülmez, CHP meclis üyesi adayları, STK Başkan/temsilcileri ile vatandaşlar katılarak destek verdiler.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde aday olan Sırma Doğru 2 bin oy farkla muhtarlık seçimini kaybetmişti.

İçerenköy Yeniyol’da seçim bürosunun açılışında konuşan Sırma Doğru ve destekçileri muhtarlık seçimini kazanacaklarını ve çalışmalarını buna göre planladıklarını söylediler.

Açılışta konuşan STK temsilcileri ile vatandaşlar, artık değişim zamanı. Sırma Doğru2nun kazanması için destek vereceklerini dile getirdiler.

“YAŞADIĞIM MAHALLEDE HALKLA BÜTÜNLEŞMESİNİ HER ZAMAN HAYAL ETTİĞİM İÇİN ADAYIM”

Açılışta basın açıklaması yapan İçerenköy Muhtar adayı Sıma Doğru, İçerenköy Mahallesi’ni birlikte yönetmek için adayız diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Demokrasimizin temel yapı taşlarından biri olan muhtarlık kurumunun, yaşadığım mahallede halkla bütünleşmesini her zaman hayal ettim. Mahallemizi, burada yaşayanlarla birlikte şekillendirmek için “Nasıl Bir İçerenköy Mahallesi istiyoruz?”, “Nasıl bir mahalle olmalı?” soruları üzerinde yaptığımız sohbetler ve görüşmeler ile yola çıktık. Mahalle içi dayanışma ve yardımlaşmayı güçlendiren, sorunların üstesinden gelme duyarlığını gösteren, mahalleden çıkarak kentine, kentten ülkeye sahip çıkma bilincini geliştiren bir Mahalle için “İçerenköy Mahalle Muhtarlığına adayım. “

“İÇERENKÖY MAHALLE MUHTARLIĞINA BİRLİKTE ADAYIZ”

İçerenköy ‘de yaşayanların karar alma süreçlerinde doğrudan söz sahibi olduğu, uygulamada ise sürekli denetleyici olabildiği ve birlikte karar alan, birlikte planlayan, mahallesine ve sokağına sahip çıkan bir anlayışının hayata geçeceği bir İçerenköy Mahallesi istiyoruz diyen Doğru; “ Bu isteklerimizi gerçekleştirmek, birlikte karar vermek, birlikte yönetmek ve yaşanılır bir mahalle için dayanışma içinde İçerenköy Mahalle Muhtarlığına birlikte adayız. İçerenköy Mahallesi dayanışmamızı güçlendirmek ve çabamızı büyütmek için bir aradayız.  Artık değişim zamanı geldi. Şimdi, içerenköy Mahallemizi birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Sen, ben neyiz ki bu patırtıda? Hepimiz bir araya gelirsek bir güç oluruz. Katılın, destek olun “İçerenköy Mahallesi’ni birlikte değiştirip, güzelleştirelim” diyerek destek istedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.