Hoşgeldiniz  

Şile’de Boğulan Emir Bozkızıl Göz Yaşlarıyla Uğurlandı

admin | 07 Ağustos 2019 | Ataşehir, Manşet, Üst Manşet A- A+

Şile’de kaybolan aramanın 3.gününde Baykoz Riva’da cansız bedenine ulaşılan Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abubekir Bozkızıl’ın yeğeni Emir Bozkızıl göz yaşlarıyla toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Denize girdiği Şile’de kaybolan aramanın 3.günüde Baykoz Riva’da cansız bedenine ulaşılan Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abubekir Bozkızıl’ın yeğeni 17 yaşındaki Emir Bozkızıl, 07 Ağustos 2019 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kayışdağı Mahallesi Fatih Camii’nde göz yaşlarıyla kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abubekir Bozkızıl’ın yeğeni 17 yaşındaki Emir Bozkızıl’ın Şile’de girmiş denizde kaybolmuştu. Ekipler tarafından başlatılan ve ailesinin de yakından takip ettiği aramaların 3.gününde Baykoz Riva’da cansız bedeni bulunmuştu.

Denizde boğulduğu anlaşılan 17 yaşındaki Emir Bozkızıl için Kayışdağı Mahallesi Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine güzü yaşlı ailesi ve yakınları ile birlikte çok sayıda arkadaşı da katıldı. Yakınları ve arkadaşları göz yaşlarına hakim olamayıp Bozkızıl’ın tabutuna sarılarak ağladılar.

Cenaze töreninde dayısı Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Abubekir Bozkızıl ve Ataşehir Vanlılar Derneği Başkanı Mehmet Bozkızıl ile birlikte Emir Bozkızıl’ın yakınları taziyeleri kabul ettiler.

Kayışdağı Mahallesi Fatih Camii’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Ferhatpaşa Mezarlığı’nda defnedildi.

17 yaşında yaşama veda ederek yakınlarını yasa boğan Emir Bozkızıl’ın cenaze törene dayısı Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Abubekir Bozkızıl ve Ataşehir Vanlılar Derneği Başkanı Mehmet Bozkızıl ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Ekrem Köse ve Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ, Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri katıldılar.

0

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.