Hoşgeldiniz  

Şenol Güneş Kadın A Milli Futbol Takımı’nı Ziyaret Etti

admin | 29 Ağustos 2019 | Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2021 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne hazırlanan Kadın A Milli Futbol Takımımızı Riva’daki kampında ziyaret etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2021 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki mücadelesine başlayacak Kadın A Milli Takımımızın Riva’daki kampını ziyaret etti.

Önemli müsabakalar öncesinde Kadın A Milli Takımı teknik heyeti ve futbolcularına başarılar dileyen Güneş, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “İnşallah maçlarınıza güzel başlar, güzel bitirirsiniz. Önünüzde zor karşılaşmalar var. Son Dünya Kupası’nda final oynamış bir takımla aynı gruptasınız. Kazanmak ve gruptan çıkabilmek tabii ki önemli ama en başta keyifli bir futbol oynamanızı ve Türkiye’ye yakışan bir fair-play ruhu içerisinde olmanızı diliyorum.”

Güneş daha sonra doğum günleri için bir kutlama düzenlenen futbolcu Ebru Topçu ve fizyoterapist Aslı Aksel’i tebrik etti; ardından da ziyaretin anısına Kadın A Milli Takımı ile grup fotoğrafı çektirdi.

Elemelerdeki ilk iki maçını da deplasmanda oynayacak Kadın A Milli Takımı, 30 Ağustos’ta Kosova, 3 Eylül’de de Hollanda ile karşılaşacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.