Hoşgeldiniz  

SARIGÜL’DEN ENGELLİ ADAYLARA TAM DESTEK

admin | 06 Ocak 2014 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, İstanbul, Manşet, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

erol _ birolCumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Çekmeköy’de vatandaşlara Erbakan gibi seslendi; ‘Sizi gidiler sizi…’ 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Çekmeköy’de vatandaşlara seslendi. Sarıgül, “Allah gani gani rahmet eylesin Erbakan Hoca’nın ekmeğinin üzerine oturdunuz. Şimdi o ekmek artık bitti… Sizi gidiler sizi…” diye konuştu. Konuşması sırasında engelliler meclis üye aday adaylarına müjdeyi verdi.

İstanbulluların yüzde 100’ün kucaklayacağını belirten Sarıgül, ” İktidar diyor ki bana yurttaşlarımın yüzde 50’si lazım. Geri kalan ne yaparsa yapsın. O zaman ne oluyor. Allah korusun Taksim’de palalı gençler sokağa çıkıyor. Kadınlarımıza tekme atıyorlar. Ben bu meydandan söz veriyorum. Yurttaşlarımın yüzde 100’ünü kucaklayacağım” diye konuştu. Başta bayanlarımıza gençlerimize ve özellikle her ilçeden bir engelli kardeşimizi yerel yönetimlerde Meclis Üyeliklerinde seçilecek sıralardan destekleyeceğiz dedi. Ataşehir Belediyesi CHP Engelli Meclis üyesi aday adayı olan Ataşehir Engelliler Derneği Genel Başkanı Birol EKŞİ’yi de tebrik eden Mustafa SARIGÜL, “Çalışmalarınıza devam edin sizleri Mecliste göreceğiz” diyerek, engelli bireylere verdiği önemi ve desteğini bir kez daha belirtti.

“ZANNEDİYORLAR Kİ ELEKTRİĞİ KESERİZ, OYLARI DEĞİŞTİRİRİZ”

“Sağ olsunlar paraları çok. Televizyonlar da billboardlarda öyle tanıtımlar yapıyorlar ki” diyen Sarıgül, “Demokrasilerde insanlar kendi dönemleri için düşünür. Bir de yazmışlar. 2023. Neredeyse 2030 yazacaklar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz. Ama şöyle biliyorlar. Zannediyorlar ki elektriği keseriz, oyları değiştiririz” şeklinde konuştu.

Kendisini destekleyenlerden sosyal medyada da destek isteyen Sarıgül, ” 7 bin kişiyi görevlendirmişler. Maaşlı adamlar. Nerede Sarıgül çıksa maşallah 50 tane aynı isimle atıyorlar. Benimde gençlikten ricam şu: Sosyal medyada çok destek veriyorum. Yakında televizyonlarda bizim burnumuzu bile göstermeyecekler. Çünkü benim yandaş medyam yok. Benim sadece Allah’ım ve sizler varsınız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.