Hoşgeldiniz  

‘Sandığa Giderken Duygusal Olmayacağız’

admin | 05 Mart 2019 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan Battal İlgezdi, Niğde Hacıoğlu Köyü Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Niğde Hacıoğlu Köyü Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fetih Gürer, Niğde Hacıoğlu Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Kuş ile Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı ile yöneticileri de yer aldı.

Ataşehir Belediye Başkanı ve  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı  Battal İlgezdi, Niğdelilere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

                “KİMSEYE SENDEN BENDEN DEMEDİK”

İlgezdi, konuşmasına 15 Temmuz Darbesi’nde şehit edilen Ömer Halisdemir’i anarak başladı.

Salonda bulunan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan İlgezdi konuşmasına şöyle devam etti: “10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Ataşehir’de kimseyi dışlamadık, kimseye senden benden demedik.  Biz seçilene kadar siyasi partilerin adayıyız, seçildikten sonra da kentin belediye başkanıyız.  Ataşehir’de yaptığımız işleri doğru buluyorsanız oyunuzu bize vereceksiniz.”

İlgezdi, projelerinin sevgi ve kardeşlik projesi olduğuna dikkat çekerek, “Biz bu kente, hangi görüşten olursak olalım beraber yaşayacağız. Biz kardeşiz. Sandığa gider, tercihimizi yaparız. Bizim dostluğa, sevgiye ve kardeşliğe ihtiyacımız var,” diye konuştu.

İlgezdi’ye, Niğde Hacıoğlu Köyü Yardımlaşma Derneği ve Niğde Hacıoğlu Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı tarafından Atatürk’ün ipek ile dokunmuş bir fotoğrafı ve Niğde’nin meşhur elmalarından armağan edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.