Hoşgeldiniz  

Sadık Kayhan’ın Kızı Ekin’in Nikahı Başkan İlgezdi’den

admin | 15 Eylül 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Manşet, Özel Haber, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi kurucu ekibinden başkan yardımcısı Sadık Semih Kayhan’ın kızı Ekin, Başkan Battal İlgezdi’nin kıydığı nikah töreniyle Ayhan Özşeker ile dünya evine girdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin kurucu Başkanı Battal İlgezdi’nin ekibinde başkan yardımcılığı görevi alan, uzun süre teknik başkan yardımcılığı yapan Sadık Semih Kayhan’ın kızı Ekin, Başkan Battal İlgezdi’nin kıydığı nikahla Ayhan Özşeker ile dünya evine girdi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’ndaki törenle Sadık Semih Kayhan’ın kızı Ekin ile damat Ayhan Şeker’in Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafında kıyılan nikah ile dünya evine girdiği, Kayhan ve Özşeker ailelerinin mutlu gününe şahitlik yapanlar arasında; CHP Genel Başkan yardımcıları ve milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Veli Ağababa, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Çalışma eski bakanı Mustafa Kul, 24.Dönem CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkanı Serdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve gelinin Amcası Fahrettin Kayhan, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve gelin ile damadın yakınları yer aldı.

EVLİLİK CÜZDANINI GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ VERDİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafında kıyılan nikah sonrasında çiftin evlilik cüzdanı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, gelinin yakınları ile birlikte genç gelin Ekin’e verildi.

Siyaset ve iş dünyası ile birlikte Ataşehirlilerin de yoğun ilgi gösterdiği Semih Kayhan’ın kızı Ekin ile damat Ayhan Şeker’in Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafında kıyılan nikah ile dünya evine girdiği, Kayhan ve Özşeker ailelerinin mutlu gününe CHP ağırlıklı olmak üzere üst düzey yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan yardımcılar, Belediye birim müdürleri, Haluk Sadıkoğlu’nun da aralarında olduğu belediye meclis üyeleri, Ataşehir’in önde gelen sanayici ve iş insanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile gelin ve damadın yakınları katıldı.

KAYHAN VE ÖZŞEKER AİLELERİNİN NİKAHI BAŞKAN İLGEZDİ’DEN

Şahitleri davet ederek nikah törenini başlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imzaları alarak nikah kıydığı eşleri karı koca ilan ettikten sonra konukların şahitliklerini istedi.

Sadık Semih Kayhan kızının Nikahı Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu, Battal İlgezdi.

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 14. September 2019

Sadık Semih Kayhan’ın kızı Ekin’in kendi kızı gibi olduğunu ifade eden Battal İlgezdi nikah törenine başlarken yaptığı konuşmada,damattan kızlarına iyi bakma sözünü alarak; “Aslında nikahı Sadık abiye kıydırmayı düşünüyordum. Yasal yetkisi de vardı. Sadık Abi benim dostum. Kızının nikahını kıymak benim için onurdur. Kayhan ve Özşeker Ailelerinin nikah törenlerine hoş geldiniz.” Diyerek ve genç çiftler için mutluluklar dileği ile nikah işlemlerini başlattı.

ÖZGÜR ÖZEL, SADIK ABİYE BAKTIKÇA BEN DUYGULANDIM

Nikah şahitliği sırasında genç çiftlere mutluluklar dileyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Sadık Abi bizim abimiz dostumuz. Ona baktıkça ben de duygulandım. Bir tanecik kızım var. İstanbul’a yerleşti. Ekin bizim kızımız. Genç çifte mutluluklar diliyorum. Biz ilkesel olarak kimin ne yapacağına karışmıyoruz. Gönülleri kadar Sadık abimin torunları olacak. Ama onların yüreğinde hep Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet değerlerine bağlılık olacak. Battal Başkanımın bu gençleri rahatlatan usta nikah kıyımını her yerde anlatacağım.” Dedi.

SADIK SEMİH KAYHAN KIZ VERMEDİ, DAMAT ALDIĞI

Üzülmeye gerek olmadığını kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa ise Sadık Semih Kayhan’ın kız vermediğini, damat aldığını, Kayahan ailesinin bir evladının daha olduğunu vurguladı.

GÜZEL VE ATATÜRKÇÜ EVLATLARI OLMASINI DİLİYORUM

“Malatyalılar kız da olsa erkek de olsa alıyorlar.” Diye konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, kadın şahitler ile birlikte nikah cüzdanını geline verirken; “Biz ortaçağ karanlığında bile kadının değer gördüğü coğrafyanın kadınlarıyız. Kadının çok değerli olduğunu biliyoruz. Hacı Bektaş’a “eşin mi” denildiğinde; “Hayır eşim değil, Eşitim” demiş. Ben de çiftlerimizi eşit bir şekilde, mutlu ve huzurlu beraberliği yaşamalarını, güzel ve Atatürkçü evlatları olmasını diliyorum. Ve cüzdanı ortak ve eşit bir şekilde uzatmak istiyorum.” diyerek çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

Nikah törenin son bölümünde Kayhan ve Özşeker aileleri ile genç çiftler tebrikleri kabul ettiler.


Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.