Hoşgeldiniz  

Saadet’ten dikkat çeken slogan: #DEĞİŞTİR

admin | 19 Mayıs 2018 | Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Son dönemde gündemin üst sıralarında, seçimlerin belirleyiciler arasında yer alan partisi Saadet Partisi, 24 Haziran seçimleri için kullanacağı kampanya sloganını açıkladı.

Saadet Partisi, 24 Haziran seçim sloganını belirledi: #DEĞİŞTİR

Son dönemde gündemin üst sıralarında sürekli kendisine yer bulan seçimlerin iddialı partisi Saadet Partisi, 24 Haziran seçimleri için kullanacağı kampanya sloganını açıkladı. Alanında uzman bir ekip tarafından uzun süren bir çalışmanın ardından hazırlanan partinin seçim kampanyasının sloganı Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu tarafından açıklandı. Slogan “#DEĞİŞTİR” oldu.

Kampanya çerçevesinde, toplumun farklı kesimlerinden insanların yaşadığı gelecek kaygısı, ekonomik sıkıtılar, kaos ortamı, siyasi çekişmeler, düşük yaşam standartları güvensizlik ve ayrıştırma gibi olumsuz kavramlar toplum tarafından umut, güven, mutluluk gibi kavramlarla değiştirmek isteniyor. Ayrıca vatandaşlara ellerindeki değiştirme gücü de hatırlatılmak isteniyor.

#DEĞİŞTİR’e büyük ilgi

Öte yandan, kampanya sloganı Genel Başkan Karamollaoğlu tarafından duyurulduktan sonra kısa sürede büyük ilgi gördü. Twitter’daki #DEĞİŞTİR hashtagı uzun süre TT oldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.