Hoşgeldiniz  

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Darülaceze’ye ziyaret

admin | 27 Mart 2018 | Ataşehir Diğer Partiler, İstanbul, Manşet A- A+

İstanbul Şişli’de Darülaceze yaşlı ve bakım evi tesislerinde kalan yaşlıları ziyaret eden İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, huzur evinde kalan yaşlılara karanfil dağıttı.

Şişli’de bulunan huzur evine ziyarette bulunan İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Burada kanal büyüklerimiz kendilerine nasılsınız diye sorduğumuzda sizi gördük çok daha iyi olduk cevabını alıyoruz” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim İstanbul Darülaceze yaşlı ve bakım evi tesislerinde kalan yaşlıları ziyaret etti. İl Başkanı Sevim katıldığı programda tesiste kalan yaşlılarla sohbet ederek bazı hasta ve yaşlılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Öte yandan Sevim ziyaret esnasında huzurevinde kalan yaşlılara karanfil dağıttı.

YAŞLILARIMIZI HER FIRSATTA ZİYARET EDELİM

Ziyarette huzurevinde kalan yaşlılara karanfil dağıtan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim “Burada kalan büyüklerimiz kendileriyle sohbet edilmesini ve ilgilenilmesini istiyorlar. Kendilerine nasılsınız diye sorduğumuzda sizi gördük çok daha iyi olduk cevabını alıyoruz. Bizlerde büyüklerimizin böyle hissetmesinden dolayı çok daha mutlu oluyoruz. Huzurevinde kalan yaşlılarımıza sahip çıkmamız, onlarla sürekli ilgilenmemiz gerekiyor” dedi.

Bu ziyaretlerinin devam edeceğini de ifade eden Dr. Abdullah Sevim tesis içinde incelemelerde de bulunarak huzurevinde kalanların yaşam şartları hakkında bilgi aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.