Hoşgeldiniz  

Saadet Partisi Ataşehir’de Yerel Seçim Startını Verdi

admin | 21 Eylül 2018 | Ataşehir, Ataşehir Diğer Partiler, Manşet, Siyaset A- A+

Adem Boz’un başkanlığında toplanan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri, “Bekle bizi Ataşehir” sloganıyla Yerel Seçim Hamlesini başlattılar.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Yerel seçim startını vererek, Bekle bizi Ataşehir sloganıyla “Yerel Seçimler Hamle” toplantısını Ataşehir’de özel bir restaurantta gerçekleştirdi.

ATAŞEHİR SAADET PARTİSİ YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz’un başkanlığında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, divan üyeleri, mahalle başkanları ile Bekle bizi Ataşehir sloganıyla gerçekleştirilen Yerel Seçimler Hamle toplantısında yerel seçim çalışmaları başlatılmış oldu.

ADAYLARI TAMAMEN SEÇMENLER BELİRLEYECEK

Yerel seçimde adaylarını kamuoyu yoklamasıyla belirleyeceklerini belirten İlçe Başkanı Adem Boz; hazırladıkları formda Ataşehirlilere Ataşehir ilçemizde belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz, Ataşehir Belediye Meclis üyesi olarak kimi görmek istersiniz ve Ataşehir ilçesinin problemleri nelerdir? Sorularının yöneltileceğini ve buradan çıkan sonuçlar ve değerlendirmelere göre belediye başkan adayını ve meclis üyelerini belirleyeceklerini açıkladı. Adem Boz, proje belirlerkende halkın taleplerini de en iyi şekilde her yönüyle değerlendireceklerini ve bu yönde önemli projeler hazırlayacaklarını ve seçmenlerin dile getirdiği sorun ve problemleri projelendirerek seçmenlere proje olarak sunacaklarını belirtti.

350 KİŞİLİK EKİPLE 20 GÜNDE 10.000 SEÇMENE ULAŞMAYI AMAÇLIYORUZ

Ataşehir’de 350 Kişilik ekip kurduklarını 17 Mahalle’de esnaf ve hane bazında 20 günde 10.000 seçmene ulaşmayı hedeflediklerini ve etap etap bu seçmen kitlelerini genişleteceklerini söyledi. Ataşehir’de ilk yerel seçim startını veren parti olduklarını da belirten Boz, kamuoyu yoklamaları sonrasında adaylarını önümüzdeki aylarda tanıtacaklarını ve 2019 Mart ayındaki seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve sandıklara sahip çıkacaklarını belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.