Hoşgeldiniz  

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Görev Değişimi

admin | 29 Ocak 2020 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

İlçe Başkanı Adem Boz’un İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmesi nedeniyle boşalan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine Selahattin Aslan getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

5 bucuk yıldır ilce başkanlığı görevini yürüten Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmesi nedeniyle boşalan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine Selahattin Aslan getirildi.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine atanan Selahattin Aslan, Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ilçe kongresine kadar Atasehir İlce Başkanlığı görevini yürütecek.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından başkan değişikliği ile ilgili yapılan yazılı açıklamada; “Yapılan istişareler sonucu 5 bucuk yıldır ilce başkanlığı görevini yürüten İlce Başkanımız Sn. Adem BOZ Bey İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş olup, Kendisinden boşalan ilce başkanlığına İlce Yönetim Kurulu Üyemiz Sn Selahattin Aslan bey görevlendirilmiştir. Kongreye kadar ilce başkanlığını Sn. Adem BOZ Bey yürütecek ve Önümüzdeki ay İlce kongresi yapılacaktır. Atasehir İlce Başkanlığı.” İfadelerine yer verildi.

Selahattin Aslan Kimdir?

1970 yılında Ağrı’da doğan Selahattin Aslan eğitimini endüstri meslek lisesi tesviye bölümünde tamamladı. Yeni Bir Dünya İş Adamları Derneği ve bazı STK’larda üyeliği var. Kuruluşundan bu güne Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığında Yönetim Kurul üyeliği görevlerini yürüttü.

Saadet Partisi, 24 Haziran’da yapılan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi milletvekili adayı oldu.

Ataşehir İçerenköy’de esnaf olarak faaliyetini yürüten Selahattin Aslan, evli üç çocuk babasıdır.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.