Hoşgeldiniz  

Saadet Partisi Ataşehir CHP’yi Ziyareti Edip Bayramlaştı

admin | 05 Haziran 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Ataşehir Diğer Partiler, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ramazan Bayramı kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Saadet partisi Ataşehir İlçe Başkanlığının yaptığı bu bayramlaşma ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz ile birlikte birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

SP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirilen bayram ziyaretine Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, önceki dönem ilçe başkanı İlhan Kul da katıldı.

ATAŞEHİR’DE SİYASİ PARTİLERİMİZLE BAYRAMLAŞMAYI BAŞLATMIŞ OLDUK

Bayramlaşma ziyareti ile ilgili ilk açıklamayı yapan Saadet partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, öncelikle tüm İslam Aleminin, ülkemizin, İstanbul’umuzun ve özellikle Ataşehir halkının Ramazan Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum diyerek; “ Ramazan Bayramı vesilesiyle her daim yapmamız gereken, ülkemizin ihtiyacı olan bin yıllık tarihin evlatları olarak hangi siyasi partiden, hangi etnik kökenden olursak olalım bizim yaşama gerçeğimizin bir ispatı olarak da Burada Ataşehir’de tüm siyasi partilerimizle bayramlaşmayı bu yıl başlatmış olduk. İlk olarak; CHP ilk randevuyu verdiği için buraya geldik. Buradan da diğer partilere gideceğiz. Bunlar bizim gerçeklerimiz.  Seçimin galibi hangi parti olursa olsun bu dinamikleri devam ettirirsek Türkiye kazanmış olacak. Bunu her partinin yapması gerekir. Bu davetimizi kabul eden CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetimine teşekkür ediyor tüm CHP örgütünün Ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

BAYRAMLAR TOPLUMSAL HAYATIMIZIN ÖNEMLİ GÜNLERİDİR

Saadet Partisi İlçe Başkanı ve yönetiminin bu ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak şunları söyledi: “ Bayramlar toplumsal hayatımızın önemli günleridir. Normal şartlarda ihmal ettiğimiz, zaman zaman gidemediğimiz, birbirimize anlatamadığımız duygu ve düşüncelerimizi böyle günlerde ifade etme fırsatı elimize geçmiş oluyor. Bu nedenle Saadet partisinin değerli yöneticileri Sevgili Başkan Adem Boz ve arkadaşları bugün bizi onurlandırdılar. İlk kapımızı açan ve ilk bayramımızı Saadet Partili arkadaşlarımızla yapmamız bizi de çok mutlu etmiştir. Her ne kadar farklı siyasi partilerin başkan ve üyeleri de olsak ortak noktamız Türkiye insanının mutluluğu ve refahı için ortak düşüncelerimiz vardır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum ve Saadet Partisi camiasına da buradan saygılarımızı iletiyoruz.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.