Hoşgeldiniz  

Pembegül Pasta & Cafe Küçükbakalköy Şubesi Törenle Açıldı

admin | 30 Haziran 2018 | Ataşehir, Ekonomi, Manşet A- A+

Kadıköy ve Ataşehir’de 7 şube ile sektörün beğenilen markalarından Pembegül Pastaneleri zincirine bir yenisi eklendi. Pembegül Pasta & Cafe zinciri Küçükbakalköy Şubesi açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mevlüt Mangal ve Bayram Aslan ortaklığındaki işletmeciliğiyle Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir’deki şubelerinde hizmet veren Pembegül Pasta & Cafe kalitesini Küçükbakkalköylülerle buluşturacak zincirin sekizinci şubesi törenle açıldı.

Pembegül Pasta & Cafe Küçükbakkalköy Şubesi’nin açılı törenine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Abdullah Der, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal, Ak Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş,  Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanı Av. Naim Yağcı, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Korkmaz, Ak Parti Ataşehir İlçe önceki dönem SKM Başkanı ve önceki dönem ilçe Başkan Yardımcısı  Sinan Ayrancı, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Pembegül Pasta & Cafe Zincirin 8. Şubesini Küçükbakkalköy’de hizmetine açarak Pembegül Cafe ve Pastaneleri’nin dünya mutfağından örnekler ile kendilerine özel kalite ve lezzeti, güler yüzlü hizmet anlayışıyla bölge halkı ile buluşturma iddialarını dile getiren işletme ortağı Mevlüt Mangal, açılışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  “Halkımıza kaliteli, güler yüzlü, taze, lezzetli hizmetler sunabilmek için Küçükbakkalköy’e yeni bir şube açtık. Dünya mutfağımızla, yaş – kuru pasta çeşitlerimizle,  buradaki boşluğu doldurmak, vatandaşlarımıza taze ürünler sunmak, güler yüzlü hizmet etmek amacındayız. Böreğimizden spasiyal kurabiyelere, dünya mutfağı çeşitlerimizle beraber her ürünü kendi imalathanemizde kendimiz yapıyoruz. Dünya mutfağından kastımız İtalyan Pizzası, makarna çeşitleri, salata çeşitleri, beyaz et, kırmızı et çeşitleri her şeyimiz mevcut. Her damak zevkine uygun lezzetlerimiz bünyemizde bulunmaktadır” dedi.

“Spesiyal ürünlerimiz çok güzeldir, yaş pasta da zaten biz Pembegül Ailesi olarak iddialıyız.” İfadeleri ile açıklamasını sürdüren Mangal, “İtalyan Pizza da çok iddialıyız. Ustamız, uzun yıllar İtalya’da çalışmış. Bağdat Caddesinden buraya getirdik kendisini. Dünyaca ünlü, ödüllü, markalı bir ustamızdır. Yedi sekiz çeşit pizzamız var ama özellikle herkesin mutlaka tatmasını istediğim bir pizza çeşidimiz var. Her ürünümüzde iddialıyız ancak özellikle pizza da çok iddialıyız” şeklinde konuştu.

İşletmeciler Mevlüt Mangal ve Bayram Aslan’ın yakından ilgilendiği davetliler ve konuklarla birlikte açılış kurdelesi kesilerek Pembegül Pasta & Cafe Küçükbakkalköy şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Pembegül Pasta & Cafe Küçükbakkalköy şubesinin açılış töreninden sonra davetlilere gün boyunca ikramlar sunuldu.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.