Hoşgeldiniz  

Özkaya, ‘Bize yılmak, Yorulmak, Durmak Yok’

admin | 14 Ekim 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Danışma toplantısında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, “Bizler milletimizle iç içe Ak Parti teşkilatlarıyız. Bize yılmak, Yorulmak, Durmak yoktur.” Dedi.

BİZE YILMAK YOKTUR, YORULMAK YOKTUR, DURMAK YOKTUR

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, “ Bizler yerel siyaset yapan, sokağın nabzını tutan, mahallelerimizde vatandaşımızla ilk elden iletişim kuran, iyi ve kötü günlerinde yanında olan, milletimizle iç içe geçmiş AK Parti teşkilatlarıyız. Bize yılmak yoktur, Yorulmak yoktur, Durmak yoktur.” Dedi.

Başkan Mehmed Emin Özkaya, TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı ile ilgili mesajını “Rabbim, barış pınarı harekatını yürüten başkomutanımızı, ordumuzu, Mehmetçiğimizi ve milletimizi korusun.” İfadeleri ile dile getirdi.

İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fehmi Zefer Düşgün başkanlığındaki Divan tarafından yönetilen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısında Divan Kurulu üyeleri ise; Ayşe Er, Aykut Yılmaz, Mevlüt Tanyıldızı’ndan oluştu.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT DEMİRÖZ SONRADAN KATILDI

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün basına kapalı bölümde katıldığı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitiüsü Konferans Salonunda düzenlenen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile birlikte; Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Ak Parti İstanbul il Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, il yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Ataşehir ana kademe,  kadın ve gençlik kolları  teşkilatı mensupları, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

DANIŞMA TOPLANTILARINDA BUGÜN VE GELECEK VİZYONU FİKİRLER GÖRÜŞÜLÜR

“Danışma meclislerimiz teşkilatın tümüyle bir araya geldiği, kademeler arası iletişimi ve etkileşimi artırdığımız önemli buluşmalardır.” Diye konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, “danışma meclislerine ve teşkilat ile yapılan istişareye verdikleri önemi vurgulayarak; “Merkezine istişareyi aldığımız danışma meclisleri teşkilatımızın her bir üyesinin, partimizin yerel ve genel gündemleri hakkında geniş bilgi edinebildiği, bugün ve gelecek vizyonu hakkında yeni fikirlerin görüşüldüğü son derece yararlı toplantılardır. Bu vesileyle bugün ki danışma meclisimizin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyorum.” Dedi.

PARTİMİZİN BAŞARISINDA DAVA ŞUURUNA SAHİP TEŞKİLATLARI VAR

Başarılarında teşkilatın öneminin altını çizen Mehmed Emin Özkaya, “Partimizin, 17 yılı aşkın süredir devam eden başarısının ardında yatan fedakar, çalışkan, disiplinli ve dava şuuruna sahip teşkilatları olmuştur. Ben de birlikte görev yaptığımız ilçe yönetimimiz, mahalle yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz ile gurur duyuyorum.” Diye konuştu.

GÖREVİ TEVDİ EDEN İL BAŞKANIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Önceki yönetimlere ve teşkilata şükranlarını ileten Özkaya, konuşmasında; “Bizlerden önce nice emekleri olmuş büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Uç beylerimiz, sancaktarlarımız, mahalle başkanlarımız başta olmak üzere;  ana kademe, gençlik ve kadın kollarımız ile bir bütün olarak teşkilatımız, ne yazın sıcağında ne kışın soğuğunda bir gün olsun durmadan, yorulmadan alın terini sonuna kadar akıtarak; iktidarımızın bugünlere ulaşmasına vesile olmuştur. Ben tüm teşkilatımız buradayken önce bizlere bu zorlu görevi layık gören ve tevdi eden İl Başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Özverili çalışmalarından ötürü tüm teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbimden birlik ve dirliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

HİÇBİR KUVVET BİZİ DAVAMIZDAN GERİ KOYAMAYACAK

Özkaya, “Biliyorum ki; bu salonlara sığmayan teşkilatlarımızla ülkemizin bekası ve kazanımlarımızın heba olmaması için daha nice zaferleri hep birlikte elde edeceğiz. Biz bugün ülke genelinde olduğu gibi tek bilek, tek yürek olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bizi davamızdan geri koyamayacak.” İfadeleri ile birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

ÇALIŞMAYA BAŞLADIK 2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ

2023 hedeflerine ulaşmak için şimdiden çalışmaya başladıklarını kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, “Ülkemize, içerden ve dışarıdan uzanan elleri birer birer kıracak, 2023 hedeflerine hız kesmeden ulaşacağız. 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ve akabinde gelecek olan yerel seçimlere şimdiden çalışmaya başladık. Ataşehir’deki tüm üyelerimizi ve tüm seçmenlerimizi kapı kapı dolaşarak gönüllere girmeye devam edeceğiz.” Çalışmalarında 2023 yılında yapılacak seçimleri hedeflediklerini, vurguladı.

TEŞKİLATIMIZ KENETLENECEK ÜLKEMİZİ OLMASI GEREKTİĞİ YERE ULAŞTIRACAK

“Rabbim, barış pınarı harekatını yürüten başkomutanımızı, ordumuzu, Mehmetçiğimizi ve milletimizi korusun.” dileğiyle konuşmasına devam eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya Danışma Meclisi Toplantısındaki konuşmasını şöyle sürdürdü: “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere işaret ettiği istikamette üzerimize düşen görevleri bundan sonra da; aynı inanç ve kararlılıkla yerine getirip, ülkemizi kurda kuşa yem etmeyecek, güçlü lider ve güçlü Türkiye için son nefesimize kadar çalışacağız. And olsun ki; bu can bu bedende oldukça bu yoldan geri dönmek yok, Bu kadrolar, bu teşkilatlar liderini asla yalnız bırakmayacak. Dün 15 Temmuzda da olduğu gibi ölümü göze alarak, ülkesini iç ve dış tehditlere karşı can siperane koruyan teşkilatımız; bugün de alnı ak, başı dik, omuz omuza, yürek yüreğe birbirine kenetlenecek ve ülkemizi olması gerektiği yere hep birlikte ulaştıracaktır.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.