Hoşgeldiniz  

Özışık Kardeşlerin Baba Acısı: Tahir Özışık Hayatını Kaybetti

admin | 23 Ocak 2019 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

İnternet Haber Genel Yayın Yönetmeni ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık’ın da aralarında olduğu Özışık kardeşlerin babası Tahir Özışık yaşama veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İnternet haberciliğinin Türkiye’deki öncülerinden İnternet Haber Portalı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık’ın da aralarında olduğu Özışık kardeşlerin babası Tahir Özışık tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybenden İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık İnternet Haber Portalı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık’ın da aralarında olduğu Özışık kardeşlerin babası Tahir Özışık bu gün (23/01/2019) günü öğle namazını takiben Ataşehir Mimar Sinan Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası ocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında vefat eden Seyyid Tahir Özışık, Mimar Sinan Camisi’nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Özışık’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra; İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ataşehşr Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Başkan yardımcıları, Ak Parti Ataşehir İlçe Yöneticileri CHP Ataşeir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetimi, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazeteciler, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.