Hoşgeldiniz  

Özgür Özel, ‘Türkiye’yi Kardeşleştirme Projesinin Arkasındayız’

admin | 19 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

ADD Ataşehir Şubesi’nin toplantısında konuşan Özgür Özel, “Kendimize ve adaylarımıza güveniyoruz. Gerçeklere sığınıyoruz. Türkiye’yi kardeşleştirme projesinin arkasındayız” dedi

Recep Kenan/itvhaber.com

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi’nin toplantısında konuşan CHP TBMM Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Kendimize ve adaylarımıza güveniyoruz. Haklıyız. Yalana değil gerçeklere sığınıyoruz. Başımız dik. Kutuplaştıranlara karşı kucaklaşmayı, ötekileştirenlere karşı ötekinin hakkını savunmayı, bizi şeytanlaştıranlara inat Türkiye’yi kardeşleştirme projesinin arkasındayız. İstanbul’da tüm adaylarımız Atatürk’ün kurduğu partide Atatürk’ün yolunda yürüyen adaylardır” diye konuyştu.

 HUKUK GÜVENCESİ İÇİN ATAŞEHİR SONUÇLARI ÖNEMLİDİR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi, CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’inde katıldığı birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Özel yaptığı konuşmada; “Hukukta ispatlayamadın, sandıkta halktan cevabını aldın dedirtmek için, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan belediye başkanlarımızın demokrasi ve hukuk güvencesi için Ataşehir sonuçları önemlidir” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi’nin düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısına; CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, 24 CHP İstanbul Milletvekili ve Çekmeköy SKM Başkanı Kadir Gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir ADD Onursal Başkanı Ulaş Kılıç, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları, STK temsilcileri, ADD’nin gönül dostları ve üyeleri katıldı.

BÜYÜMEKTE OLAN SORUNLAR İNSANLARIN YAŞAMINI ZORLAŞTIRDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 19 Mayıs 1919 da Kurtuluş Savaşımızı başlatan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının mücadele gücü, azmi ve kararlığıyla katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan ADD Ataşehir Şube Başkanı Oğuz Şahin, 10 Şubat 2019 tarihinde yapmamız gereken birlik ve dayanışma kahvaltısını, CHP’nin Belediye başkanları tanıtım toplantısı nedeniyle ertelediklerini hatırlatarak; “Göstermiş olduğunuz anlayış ve destekten ötürü hem şahsım hem de yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bugün burada olmamızın üç nedeni var. Destek istiyoruz, destek olmak istiyoruz ve ülkemizin şu anda içinde bulunduğu durum ve sonrası için hep birlikte neler yapılabiliri konuşmak istiyoruz. Her geçen gün çığ gibi büyümekte olan sorunlar insanların yaşam şartlarını zorlaştırdığı gibi, umutsuzluğa da yol açmaktadır. Türkiye’nin en büyük demokratik toplum örgütü olarak bu duruma sesiz kalmayacağımızı düşünüyoruz.  Ülkemizin gelmiş olduğu bu olumsuz şartlarda hepimizin yeni bir kurtarıcı beklemeden birlik ve beraberlik içinde, kişisel çıkar ve çatışmaları bir kenara bırakarak güçlü bir şekilde irade ortaya koyması gerekmektedir. Bunu ancak ve ancak birlikte güçlü bir mücadelenin içine girdiğimizde başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI OLARAK 300 ÜYEYİ 3 BİNE ÇIKARMANIZI İSTİYORUM

ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Ataşehir Şubesi’ne bu güne kadar çok fazla desteğinin olmadığını kabul eden Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi, derneğin üye sayısını artırmasını isteyerek; “Sizlere şu ana kadar fazla bir desteğimiz olmadı. Size Ataşehir de 100 metrekarelik bir yer vereceğiz.  300 üyenizin olduğunu söylediniz. Ataşehir’in 425 bin nüfusu var. Bunun karşılığında belediye başkanı olarak sizden şunu istiyorum 300 üye çok az bunu 3 bine çıkarırsanız çok faydamız olur sizlere. Belediye olarak eksikliklerimiz olmuştur. Daha iyisin yapmaya çalışıyoruz. Şunu da herkes bilsin ki Ataşehir de seçim ile ilgili bir sıkıntımız yok. Bu konuda kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum. Ben inanıyorum ki Ataşehir halkı kendi yaşam tarzından taviz vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

Battil

Recep Kenan paylaştı: 17 Şubat 2019 Pazar

ERDOĞAN ANKETLERE BAKMAYI, ANKETLERİ OKUMAYI BİLİR

“Ataşehir‘in alnı açık başı dik yalandan ve yolandan korkan namuslu güzel insanları, Cumhuriyetçiler, demokratlar, Atatürkçüler hepinize merhaba. 142 arkadaşım ve Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun en kalpten sevgilerini getirdim” diyerek konuşmasına başlayan CHP TBMM Grup Başkan Vekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ataşehirde yaptığı mitingi eleştirerek; “Türkiye’nin dört bir yanında gezerken, İstanbul’u en sona bırakacak derken Ataşehir’e gelen Recep Tayyip Erdoğan ortak ölçekteki Anadolu şehirlerine açıklamadığı yatırımları bin yataklı hastaneleri falan Ataşehir için söyledi.  Bunun bir tane sebebi var. Recep Tayyip Erdoğan anketlere bakmayı, anketleri okumayı bilir. Ataşehir anketinde gördü ki, hukuku istismar ederek, haksızlık yaparak, iftira ederek üzerine geldiği, acaba CHP aday göstermekten çekinir de bir şansım olur mu dediği, Ataşehir’de Battal İlgezdi bu seçimi aldı gidiyor. O panikle buraya geldi. Ataşehir’de önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde iki önemli görevimiz var.  Sadece CHP’lileri değil. Bu saray düzenine itiraz eden kim varsa, cumhuriyetçileri Atatürkçüler, demokratlar, Ak Parti ve MHP dışında bulunan toplumun bütün dinamikleri, Emeklilikte yaşa takılanlar, saray düzenine karşı herkesi bu seçimde göreve bekliyoruz.” Diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ KARDEŞLEŞTİRME PROJESİNİN ARKASINDAYIZ

Bizim ne vatanla, ne milletle, ne bayrakla, nede bu ülkenin kardeşliği ile bir sorunumuz yok diyen Özel; “Atatürk’ün kendine talep etmediği yetkileri talep edenler, Meclisin Atatürk’e vermediği unvanları alıp kullanmak isteyenlere karşı şunu söylüyoruz. Bu ülkede bir Başkomutandan bahsedilecekse evet vardır, bir tanedir. Onunda adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Son sözüm şu. Kendimize ve adaylarımıza güveniyoruz. Haklıyız. Yalana değil gerçeklere sığınıyoruz. Başımız dik. Kutuplaştıranlara karşı kucaklaşmayı, ötekileştirenlere karşı ötekinin hakkını savunmayı, bizi şeytanlaştıranlara inat Türkiye’yi kardeşleştirme projesinin arkasındayız. Ataşehir’de Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle hep beraberiz, birlikteyiz, kardeşiz. İstanbul’da tüm adaylarımız Atatürk’ün kurduğu partide Atatürk’ün yolunda yürüyen adaylardır” diye konuştu.

BAŞKANLARIMIZIN HUKUK GÜVENCESİ İÇİN ATAŞEHİR SONUÇLARI ÖNEMLİDİR

kamu gücüyle yetinmeyip hukuku sopa olarak dayatan ve sürekli yaptığı uzatmalarla algı yaratmaya çalışan sandık sonuçlarına bakacaklarını kaydeden Özgür Özel, “Atatürk’ün ismini silmeye kalkışanlara karşı sizin derneğinizin de kuruluş amacında olduğu gibi Atatürk’e, ülkemizin kurucusuna sıkı sıkıya sarılan, onun yolunda yürüyen adaylarımızla omuz omuza yürümeye devam ediyoruz, sizleri seviyoruz. Battal Başkanı, Ekrem Başkanı sizlere emanet ediyoruz. 31 Mart akşamı Ataşehir ’den çıkan sonucun hukuku bir sopa olarak kullanan, elindeki kamu gücüyle yetinmeyip hukuku elinde sopa olarak sizlere dayatan ve sürekli yaptığı uzatmalarla algı yaratmaya çalışan Tayyip Erdoğan dönecek ve sandık sonuçlarına bakacak.  Geçen seferki farkın iki üç misli farkla burada alacağınız sonuç, Tayyip Erdoğan’ı bir daha CHP’nin başkanlarına el uzatmaya kalktığında indir elini bak Ataşehir ‘in seçim sonucuna. Sen bir iddiada bulundun millet sana sandıkta cevabını verdi.  Hukukta ispatlayamadın, sandıkta halktan cevabını aldın dedirtmek için, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan belediye başkanlarımızın demokrasi ve hukuk güvencesi için Ataşehir sonuçları önemlidir. Ekrem ve Battal Başkanı, CHP’yi ve ortak güzel geleceğimizi sizlere emanet ediyorum, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.” Dedi.

Konuşmaların sonunda Özgür Özel ve Battal İlgezdi ’ye, destek ve katkılarından dolayı  Denek Onursal  Başkanı Ulaş Kılıç tarafından plaket verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.