Hoşgeldiniz  

ÖZGÜR AKDEMİR FIRTINASI ARTARAK DEVAM EDİYOR…

admin | 23 Ocak 2014 | Genel, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet, Resim Galerisi A- A+

ozgur akdemirİstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu ÖZGÜR AKDEMİR Türk Halk Müziği alanında en düzgün eğitimi almış, işini bilerek yapan bir sanatçı.

ÖZGÜR AKDEMİR Türk Halk Müziğini gerçek ve doğru ağızdan dinlemek isteyen sevenleriyle sık sık yaptığı konserlerle bir araya geliyor. Yine bu gecelerden birini Kadıköy Halk Eğitim Merkezi konser salonunda gerçekleştirdi. İnsanların büyük ilgi gösterdiği bu konserde çok geniş kitlelere seslenen sanatçımız ilk bölümde geleneksel türkülere yer verdi. İkinci bölümde bizleri YEŞİLÇAM filmlerinin müziklerine götüren ÖZGÜR AKDEMİR Orhan Gencebay, Özdemir Erdoğan, Erkin Koray’ın eserleri ile görsel ve işitsel şölen sundu.

Bir çok ünlü isminde katıldığı bu gecede salonun kalabalıklığı, yoğun ilginin olması hep beraber hüzünlenip, eğlenilmesini sağladı. ÖZGÜR AKDEMİR konserinde giydiği kostümlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Her bölgeden eserler sunan ÖZGÜR AKDEMİR’e Geleneksel Akçaabatlı Horoncular eşlik etti. Karadeniz müziğinin coşkusuyla salonda eğlenceli anlar yaşandı. BİR TEL,BİR SES, BİR NEFES grubunun sanatçıları İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Sayın Prof.ADNAN KOÇ, Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın ADEM SEVİNÇ,İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Sayın CİHAN YURTÇU’da bu gecede sahne alarak dinleyicilere eşsiz eserler dinleme fırsatı sundu.

Başarılardan başarılara koşan ÖZGÜR AKDEMİR ve dinleyicileri konserden memnun ayrıldı.

Sık sık bu tarz konserlerin verilmesi gerektiğini, doğru sanatçıları halkın seçip konser salonlarını dolu olduğunun  üzerine basarak söyleyen sanatçı ÖZGÜR AKDEMİR en kısa zamanda  yeni konserler sözü verdi.

Haber: HASİBE GÜR

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.