Hoşgeldiniz  

Özgen Nama İBB’deki Görevinden Alacağı Tüm Maaşını  Bağışladı

admin | 27 Kasım 2019 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Halk Ekmek AŞ’ye atanan Özgen Nama, teşekkür mesajı yayımlayarak, İBB’deki görevinden alacağı tüm maaşını ÇYDD’ye bağışladığını söyledi.

Recep Kenan/iitvhaber.com

Özgen Nama, “Tamamını bağışladım. Ben bu görevden bir maaş almayacağım”

HALK EKMEK’İN BAŞINA ATADI MAAŞINI ÇYDD’YE BAĞIŞLADI: MAAŞ ALMAYACAĞIM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Halk Ekmek AŞ’nin başına atanan, tüm maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladığını kaydeden 31 Mart seçimlerinde  seçilemeyen Sancaktepe Belediye Başkan Adayı CHP adayı Özgen Nama, “Ben bu görevden bir maaş almayacağım” diyerek, İBB’deki görevi nedeniyle alacağı maaşı bağışladığını belirtti.

İBB’deki görevindeki tüm maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladığını kaydeden Özgen Nama, “Ben bu görevden bir maaş almayacağım, bir huzur hakkı veriliyor onun da tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım.” Dedi.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ataması gerçekleştirilen İBB’nin en büyük iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş.’nin Başkan Vekili Özgen Nama, görevlendirme sonrasında teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında “eşit hizmet, adil düzen” vurgusu yaptı ve bu düsturun temel prensipleri olacağını belirten Özgen Nama, halk için üretim yapılacağının ve hakça paylaşılacağının altını çizdiği teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Adil toplum, halk için üretim ve hakça paylaşım, düsturuyla 26 yıldır yürüdüğüm bu yolda, İstanbul Halk Ekmek (İHE) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne atanmış olmam, hepimiz için yeni bir dönem başlangıcı olacak. Teşekkürler İBB Başkanım Sn @ekrem_imamoglu, Teşekkürler İstanbul”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Halk Ekmek AŞ’nin başına atanan, Sancaktepe’de seçilemeyen CHP adayı Özgen Nama tüm maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladı. Nama, “Ben bu görevden bir maaş almayacağım” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.