Hoşgeldiniz  

Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetiminden Ataşehir’de Ziyaret

admin | 18 Kasım 2017 | Ataşehir, Manşet A- A+

Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi Ataşehir İlçe Kaymakamlığı, Ataşehir Belediyesi ve siyasi partilerin arasında yer aldığı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi, yıl sonunda tamamlanacak Oyunlu Güvercin Yarışı ve sezon sonunda dereceye giren kuşların sahiplerine ödüllerinin verileceği kupa töreni organizasyonu ile ilgili bilgi vermek üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’na gerçekleştiren Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na oyun kuşları ve yarışları ile bilgi verdi. Gençlerin boş vaktini değerlendirdikleri her türlü faaliyetleri desteklediklerini kaydeden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, oyun kuşu ile ilgilenen gençlerin de boş vakitlerini bu yönde değerlendirerek kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklardan uzaklaştıklarını, bunu da toplum yararın uğraş olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra siyasi partileri ziyaret eden Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi, bu kapsamda ilk ziyaretini Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı tarafından makamında ağırlanan Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Korkmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Oyun Kuşu yarışması ve hayvan sevgisi ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

CHP Ataşehir İlçwe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret eden Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi, daha sonra MHP Ataşehir ilçe Başkanı Sadun Bizel’i ve Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata’yı ziyaret ettiler.

Son olarak Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı Yönetimi, Ataşehir Belediyesi’ne geçerek Başkan Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Sadık Kayhan, Abdullah Der, Kalender Özdemir ve Orhan Çerkez ve Cenan Aslan’ın da aralarında olduğu birim müdürlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.