Hoşgeldiniz  

Otoyol ve Köprüler Kurban Bayramında Ücretsiz

admin | 16 Ağustos 2018 | Ekonomi, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ücretsiz kullanılacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı kararında, Kurban Bayramı dolayısıyla 18 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00’dan başlayarak bayram tatili süresinde 27 Ağustos Pazartesi saat 07.00’ye kadar KGM sorumluluğundaki otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE ÜCRETSİZ OLACAK KÖPRÜLER

Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kurban Bayramı tatili süresince 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden ücretsiz geçebilecekler.

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE ÜCRETLİ  KÖPRÜLER

Yap İşlet Devret kapsamındaki Yavuz Sultan Selim, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul Boğazı’ndaki Avrasya Tüneli geçişleri ücretli olacak.

KGM SORUMLULUĞUNDAKİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanı kararında, Kurban Bayramı dolayısıyla 18 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00’dan başlayarak, 27 Ağustos Pazartesi saat 07.00’ye kadar “yap-işlet-devret” projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücret alınmayacağı kaydedildi.

BAYRAMDA BELEDİYELERİN TOPLU ULAŞIMI ÜCRETSİZ

Aynı karar kapsamında, 21 Ağustos Salı günü saat 00.00’dan başlayarak, 24 Ağustos Cuma günü saat 24.00’e kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.