Hoşgeldiniz  

Osman Arıkan ‘Ataşehir’i Kültür Şehri Yapacağız’

admin | 25 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

dr _ osman arikanAk Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adayı Osman Arıkan, Ataşehir’in fikir önderleri, iş adamları, serbest meslek sahipleri, dernek, vakıf ve STK yöneticileri ile buluştu.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldiği STK, dernek, vakıf başkan ve yöneticileri, iş adamları ve mahalle muhtarlarına toplantıya katılarak verdikleri destekleri için teşekkür eden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan 12 yıldır Ataşehir’de yaşadığını, evinin ve işinin Ataşehir’de olduğunu söyledi.

Eşinin çocuklarının ve dostlarının hayır dualarını alarak adaylık çalışmalarına başladığını ifade eden Osman Arıkan, kendisini motive eden çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan olursa Ataşehir halkının içinde olacağının altını çizen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan; Ataşehir’in ve Ataşehirlinin sorunlarını bildiğini, en kısa sürede çözümü için, Ataşehir’in belirlenen misyonunu hedefe ulaştırmak için, Ataşehir’i İstanbul ve Türkiye’nin en modern, çağdaş ilçesi yapmak için çalışacağını söyledi.

Aday olursa Türkiye’de birinci olan Ak Partiyi Ataşehir’de de birinci yapmak için çalışacağını, birikim sahibi ekibini Ataşehir’i imar etmek için seferber edeceğini söyleyen Osman Arıkan, ekip çalışmasının başarısına örnek olarak Başbakan Erdoğan ve İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın başarılarını gösterdi.

Birikimi, tecrübesi, ve ekibi ile Ataşehir nöbetini devralmak istediğini, dürüst hoşgörülü, güler yüzlü siyaset anlayışı ile modern ve vizyon şehri kurmak istediğini belirten Uzm. Dr. Osman Arıkan, yapacakları çalışmalarla Ataşehir’i kültür şehri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ayrıldıktan sonra iyilikle anılmak istediğini, partisine leke getirmeden çalışmayı ilke haline getirdiğinin altını çizen Osman Arıkan, partisi ve diğer partilerin aday adayları için başarılar diledikten sonra Yunus Emre’ye ait;

Ben gelmedim kavga için,
Benim işim sevgi işi,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim.

Dizeleri ile sözlerini sonlandırdıktan sonra, basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan toplantıda konukları ile tek tek ilgilendi.

Uzm. Dr. Osman Arıkan Kimdir?

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan 1971 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta tamamladı.

Üniversite sınavında Sivas il birincisi olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı. 1994 yılında tıp fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl halen patoloji uzmanı olan Dr. Gülhan Hanım ile evlendi ve evliliğinden 3 oğlu oldu.

1994-1996 yılları arasında Tokat Zile’de mecburi hizmetini tamamlayan Arıkan, 1998-2002 yılları arasında İç Hastalıkları ihtisasını tamamladı. İhtisas döneminden ve sonrasında çok sayıda yurt içi ve yurt dışı makaleleri, bilimsel yayınları ve çeşitli toplantılarda bildirileri oldu.

2000 yılında Avrupa Nefroloji Kongresinde mansiyon ödülü ve 2001 yılında Ulusal Gastroenteroloji Kongresinde en iyi çalışma ödülüne layık görüldü.

2002 yılında özel sektöre geçen uzm. Dr. Osman Arıkan, halen 2002 yılında göreve başlamış olduğu Avicenna Hastanesi’nin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.