Hoşgeldiniz  

Osman Arıkan Ak Parti Ataşehir Başkan Aday Adayı

admin | 22 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Resim Galerisi, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

ak parti adayUzm. Dr. Osman Arıkan Ak Parti Belediye Başkan aday adaylık başvuru dilekçesini Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezinde İlçe  Başkanı Nimetullah Topu’ya verdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Birleştirici, barışçıl, adil bir yönetim için, modern ve huzurlu bir Ataşehir için çağdaş Türkiye’nin vizyon şehrini kurmaya talip olduğunu iddia ederek Ak Parti Ataşehir Belediye Başkalığına aday olduğunu açıklayan Uzm. Dr. Osman Arıkan, Ak Parti Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu bir gurup destekçisi ile birlikte gittiği Ak Parti Ataşehir İlçe merkezinde Başkan Nimetullah Topu aracılığı ile yaptı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’ya Belediye Başkan aday adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan ile birlikte Sabri Balaman meclis üyesi aday aday adaylık dilekçesini verdi.

Adayların sayısının çokluğunun kendisini memnun ettiğini ifade eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, öncelikli hedeflerinin Ataşehir’i Ak Partili belediye yapmak olduğunu ifade edip hayırlı olsun dedikten sonra bütün aday adaylarını ekipleri ile birlikte Ataşehir’de seçimi kazanmak üzere çalışmalara katılmalarını beklediklerini ifade etti.

Uzm. Dr. Osman Arıkan, Ak Parti Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu İlçe başkalığına verdikten sonra çıkışta yaptığı konuşmada; “Şahsi çıkarlara karşı bayrak açmış; hak için, adalet için ve aziz milletimizin müreffeh yaşamına hizmet anlayışımızdır. Felsefemizde; ‘Halka hizmet Hak’ka hizmettir .’ adaylıkta amacımız; sağlık alanında verdiğimiz hizmetin kapsamını genişleterek daha kapsamlı hizmet vermektir.”dedi

Türkiye’nin en genç ve gözde ilçesinin kuruluş hedefi ve misyonunu bildiğini ifade deden, Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Osman Arıkan, seçkin ve inançlın kadrosu ile gayretli çalışmalarla Ataşehir’i layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledikten sonra Mehmet Akif Ersoy’un “Ulvi gayelerle müteveccih emekler, hicrana uğrasa da hüsrana uğramazlar.”dizeleri ile konuşmasını tamamladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.