Hoşgeldiniz  

Orhan Çerkez ‘Amacımız, Sizlerin Sosyalleşmesi Güzel Vakit Geçirmeniz’

admin | 01 Kasım 2019 | Ataşehir Belediyesi, Ekonomi, Manşet, Üst Manşet A- A+

30 Ağustos Emekli Kültür Evi’nde toplantı gerçekleştiren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, fiziki koşullar ihtiyaçlar çerçevesinde emeklilerin istek ve taleplerini aldı. Recep Kenan/itvhaber.com Ataşehir Belediyesi 30 Ağustos emekli Kültür Evi’nde toplantı gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, binanın fiziki koşullar dikkate alınması hobi ve meslek edindirme kapsamında belirlenen ihtiyaçlar çerçevesinde değerlendirilmek üzere emeklilerin dilek ve taleplerini aldı.
 “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SİZİN MUTLULUĞUNUZ” Ataşehir Belediyesi’nin Mevlana Mahallesi 30 Ağustos Parkı’nda açtığı 30 Ağustos Emekli Kültür Evi’nde yapılan toplantıda çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılarak genel istekler konusunda görüşler alındı. Toplantıya katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “Amacımız sizlerin sosyalleşmesi ve güzel vakit geçirmesidir. Bizim için önemli olan sizin mutluluğunuzdur” dedi. EMEKLİ KÜLTÜR EVİ’NDEKİ TOPLANTIDA İSTEK VE TALEPLER ALINDI Mevlana Mahallesinde açılan 30 Ağustos Emekli Kültür Evi’nde Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in katıldığı toplantıda, yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verilirken diğer yandan emeklilerin talepleri de not edilerek değerlendirileceği söylendi.
https://www.facebook.com/rkenan1/videos/3126871607329189/
Toplantıya katılan emeklilerin böyle bir Kültür Evi’nin açılması nedeniyle Ataşehir Belediyesine teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.
AMACIMIZ, SİZLERİN SOSYALLEŞMESİ VE GÜZEL VAKİT GEÇİRMESİ

Toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “ İnşallah bu hizmetimizden mutlu olursunuz.  Amacımız sizlerin sosyalleşmesi ve güzel vakit geçirmesidir. Burada hobi kurslarımız olacaktır.  Meslek edindirme kurslarımız var. Bu kurslara katılmanızı rica ediyoruz. Burası sizin yeriniz. Mevcut kurslar dışında talepleriniz de değerlendirilecektir. Resim, Karakalem, bağlama ve örgü kurslarımız devam ediyor. Tabi ki bu kursların devam etmesi sonucunda sizlerin isteklerinizi burada yerine getirmek bizim için önemlidir” dedi.

Toplantıya katılan emeklilerde bu kurslara ilave olarak İngilizce ve Bilgisayar kurşununda verilmesini talep ettiler. Ayrıca Parkın içinde olan Kültür Evi’nin belli saatler de güvenliğin bulundurulması talebini de ilettiler. Tüm bu istekleri Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, talepleri not alarak gerekli değerlendirilmelerin yapılacağını söyledi.
Kültür Evi’nde belediye tarafından ikramlar ücretsiz olarak verilecek ve her gün birkaç gazetenin de emeklilerin okumasına ücretsiz olarak sunulacak.
Toplantıya davetli olarak katılan Ataşehir Emekliler Derneği Başkanı emekli öğretmen Cafer Çağrıtekinci de; emeklileri derneğe üye olmaları hususundaki davetini yenileyerek yakında açılacak dernek binamıza gelerek sorunlarımız birlikte paylaşarak, çözüm noktalarında ne yapabiliriz konusunda birbirimize yardımcı olmalıyız.” Dedi.
Toplantı sonrasında 30 Ağustos Emekli kültür Evi önünde toplu fotoğrafının çekildi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.