Hoşgeldiniz  

Necla Güngör, Aycan Yanaç Yarışmaya Katılarak Tercihini Yaptı

admin | 27 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Milli Futbolcunun yarışmaya katılmasına tepki gösteren A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör, Aycan Yanaç’ın yarışmaya katılarak tercihini yaptığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında mücadele eden Milli Futbolcu Aycan Yanaç’ın yarışmaya katılmasına tepki gösterdi.

RUSYA, KOSOVA İLE İKİ MAÇ YAPACAKTIK AYCAN YARIŞMADA OLACAKTI

Kendisine yöneltilen “Aycan, Survivor’dan sonra tekrar milli takıma çağrılacak mı?” sorusunu yanıtlayan Necla Güngör Kırağası, “Ben de size soruyorum, daha doğrusu izleyenlere soruyorum: Koronavirüs ortaya çıkmasaydı, biz Rusya, ardından da Kosova ile iki maç yapacaktık. Aycan bu süreçte de Survivor’da olacaktı. Siz bir teknik direktör olsanız, yarışmadan Aycan’ı çağırıp milli takıma alır mıydınız?” dedi.

PERFORMASI İYİ TÜRK BAYRAĞINI TAŞIYABİLECEK HERKESE KAPILARIMIZ AÇIK

Aycan Yanaç’ın Survivor yarışmasına katılarak bir tercih yaptığını düşündüğünü kaydeden A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası, yaptığı açıklamada, “Survivor sürecinden sonra da umarım kadın futbolu adına bizim için çok kıymetli işlere imza atar. Severek de bağrımıza basarız. Milli takım kapıları her zaman, herkese açık. Sadece Aycan bugün bir yarışma programında ve çok popüler olduğu için değil. Performansı iyi olan Türk bayrağını en iyi şekilde taşıyabilecek herkese kapılarımız sonuna kadar açık. Ama dediğim gibi, bence Aycan yarışmaya giderek zaten bir tercih yaptı ve bu tercihten sonra da futbola geri döner mi, dönmez mi açıkçası ben de bilmiyorum. Ama döner, kendi takımında çok iyi bir performans sergiler, -yarışmaya katıldın, gelme- de demem. Her şey milli takım için. Milli takımın çıkarları doğrultusunda iyi olan ne ise onu yapmak için elimden geleni yaparım. Ama şu da var, adaletli bir antrenör olduğumu düşünüyorum. Benim oyuncularım burada kan ter içinde antrenman yaparken, milli takım maçlarına kanalize olmuşken, bütün konsantrasyonlarını maça vermişken; yarışmaya giden bir Aycan’ı alır mıyım? Onu çok zannetmiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.