Hoşgeldiniz  

Murat Ülkü, Çekmeköy Defne Spor Kız Futbolunu Yapılandıracak

admin | 20 Ocak 2018 | Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Erdem Göktürk’ün başkanı olduğu Çekmeköy Defne Spor Kulübü Kız futbol branşının yapılandırılmasını sağlamak için Murat Ülkü’yü danışman olarak teknik ekibe dahil etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuruluşunu 5 Temmuz 2017’de tamamlayan, 18 Ağustos 2017’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’na spor kulübü olarak tescilini yaptıran, altyapı kız hentbol ve futbol branşlarında çalışmalarına hızla başlayan Çekmeköy Defne Spor Kulübü, kurucu hocası olduğu Ataşehir Belediye Spor ile şampiyonluklar yaşayan Murat Ülkü’yü kız futbol branşını yapılandırmak üzere teknik ekibe dahil etti.

DEFNE SK YILDIZ KIZLAR FUTBOL TAKIMININ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLAMIŞTI

Kadın futbolunun önemli teknik isimlerinden Murat Ülkü, Çekmeköy Defne Spor Kulübü Yıldız Kızlar Futbol takımının kuruluşu ve Türkiye Şampiyonası’na hazırlanmasında da desteğini vermişti.

KIZ FUTBOL BRANŞI YAPILANDIRMASINDA DEFNESPOR’A DESTEK OLACAK

Murat Ülkü’nün transferini, “Yeni oluşturulan kız futbol programımızın sağlıklı olarak geliştirilebilmesi amacı ile kadın futbolunun tanınmış isimlerinden Murat Ülkü, teknik danışman olarak aramıza katıldı” ifadeleri ile duyuran Çekmeköy Defne Spor Kulübü, deneyimli teknik adam Murat Ülkü’nin transferini resmi web sayfasında; “Murat Ülkü hocamız; geçmişte kurduğu Mevlana Lisesi ve isim değişikliğinden sonra Ataşehir Belediyespor ile Türkiye Kadın Futbol Şampiyonlukları ve Avrupa Şampiyonlar Ligi ile birlikte, Mevlana Lisesi ile Dünya Liseler Futsal Şampiyonluğu tecrübesini bizlere getiriyor. Yıldız kızlarımızın Türkiye Şampiyonası’na hazırlanması sürecinde yardımcı olan Murat Ülkü, ardından da kız futbol branşımızın yapılandırılmasında Defnespor’umuza destek olacak” ifadeleri ile duyurdu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.