Hoşgeldiniz  

Muhtarı Mustafa Arı İstanbul Valiliği SYDV Mütevelli Adayı

admin | 07 Aralık 2019 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir’in Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet 2020 Seçiminde aday olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimi 12.12.2019 Perşembe günü yapılıyor.

12 Aralık günü yapılacak seçimle İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti STK ve muhtar üyeleri belirlenecek. Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet muhtar üye seçiminde aday oldu.

Ataşehir’in Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimine adaylığını şu ifadelerle açıkladı:

“Çok Kıymetli İstanbul Muhtarlarımız;

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Seçimi 2020 yılı adayıyım. Siz değerli muhtarlarımızın destek ve katkılarını bekliyorum.12 Aralık 2019 Perşembe günü saat 14:00 de yapılacak seçimde tüm muhtar arkadaşlarımızın katılımlarını önemle rica eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti doğal üyeleri olan Vali başkanlığındaki il protokolünden belirlenen isimler ile birlikte kendi içinde seçimle belirlenen 2 yardım kuruluşu niteliğindeki STK yöneticisi ve 2 muhtardan oluşuyor.

Mustafa Arı
Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı”

İSTANBUL VALİLİĞİ SEÇİMİ İLANI DUYURUSU YAPTI

İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimi İlanı Duyurusu’nu şu şekilde duyurmuştu:

İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2020 yılı Mütevelli Heyetinde, 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanununun 7’nci maddesi ve 5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 19. Maddesi gereğince seçimle göreve gelecek üyelerin seçimi;

12.12.2019 Perşembe günü

–  Sosyal yardım amaçlarına yönelik faaliyette bulunan Vakıf ve Dernek temsilcileri ile saat 10:00’da

–  İlimizdeki Mahalle Muhtarları ile saat 14:00’de,

Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanlığı’nın (Eski Eminönü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü) Kongre Salonu’nda yapılacaktır.

İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde üye olarak görev almak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde mevcut bulunan fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım amaçlı Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin kendi aralarından (2) iki temsilci seçecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.