Hoşgeldiniz  

Muhtar Adayı Ayhan Kartal Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

admin | 11 Şubat 2019 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

“Sorunları Bilen, Çözümleri Olan Ekibiz” sloganıyla yola çıkan Ayhan Kartal ve azaları, “Yenisahra Mahallesine Hizmete Varız” diyerek çalışmaları yürütecekleri seçim irtibat ofisini açtı.

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Kartal’ın Seçim İrtibat Ofisi, dostlarının katılımıyla hizmete açıldı.

“Sorunları Bilen, Çözümleri Olan Ekibiz” anlayışı ile Yenisahra mahallesi için yola çıkan Ayhan Kartal ve Azaları Hizmete Varız diyerek, Yenisahra Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde seçim irtibat ofisini açtı.

Yenisahra’nın Sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Ayhan Kartal, “Yenisahra’nın sorunlarının başında; Yenisahra’nın Sağlık Ocağı, İmar, Trafik ve Cadde, Pazar Semti ve Yeri, Banka ve ATM’leri, Güvenlik ve Bekçi, Toplu Taşıma ve Ulaşım, Taziye Evi, Bağımlılık ile Mücadele, Çöp Toplama Merkezinin taşınmasının yer aldığını ve Yenisahra’nın yerel yönetimler ve İBB ile görüşülerek sorunlarının çözülmesi için gece ve gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, bizler sorunların çözülmesi için 5 yıllık halkımızdan yetki istiyoruz. Amacımız mahallemizin sorunlarının çözülmesi, gencinden yaşlısına, engellisinden öğrencisine herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir mahalle’de yaşamasını sağlamak için mücadele vereceğiz” dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Yenisahra Mahallesi muhtar aday olan Ayhan Kartal’ı dostları, komşuları ve ailesinin yanısıra mahalle sakinleri yalnız bırakmazken, Kartal’ın ziyaretine gelen konuklarla yakından ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı.Ayhan Kartal’ı Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Musa Mengü ve Esatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Yeşil’de ofisinde ziyaret ederek, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar dilediler. Ayhan Kartal’ın Aza Kadrosunda ise; Muhittin Biçer, Mustafa Yıldız, Erkan Kocasoy, Atilla karabulut, Fatih Alboy, Ali Yavuz Korkmaz, Yasemin Aydoğan ve Yasemin Yıldırım yer alıyor.

AYHAN KARTAL KİMDİR?

1968 Yılında Sivas’ın Akıncılar ilçesinde doğdu. Evli ve 3 Çocuk Babası olan Kartal, 50 Yıldır Yenisahra Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Yenisahra’nın sorunlarını yakından bilen Kartal, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yenisahra’dan Mahalle Muhtar adayı oldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.