Hoşgeldiniz  

Muammer Ayvalı Ataşehir’den Adaylığını Açıkladı

admin | 11 Eylül 2018 | Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

Ataşehir Belediyesi’nin 2009’daki Kurucu Meclisi Üyesi başarılı iş insanı Muammer Ayvalı 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvahber.com

2009 yerel seçimlerde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Muammer Ayvalı, 2019 seçimlerinde meclis üyeliğine aday olacağını açıkladı.

Ataşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclisi Üyesi başarılı iş insanı Muammer Ayvalı basın toplantısı düzenleyerek 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Recep Kenan paylaştı: 11 Eylül 2018 Salı

2009’da KURUCU BELEDİYE MERCLİSİ ÜYESİ SEÇİLDİM

Bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ettiği yerel basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda buluşan Ataşehir Belediyesi’nin 2009’daki Kurucu Meclisi Üyesi, başarılı iş insanı Muammer Ayvalı 2019 yıl ilk yarısında yapılması ön görülen yerel seçimlerle ilgili hedefini açıkladı. Muammer Ayvalı, aday belirleme yöntemin ne olursa olsun, parti büyükleri tarafından uygun görülürse Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday olmak istediğini ifade etti.

3 DÖNEM SULTANBEYLİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİ YAPTIM

1970’li yıllardan bu güne CHP’li olduğunu kaydeden, ilk dönem Ataşehir Belediye Meclis ve Encümen Üyesi olarak görev yapan iş insanı Muammer Ayvalı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  “1970’lerden bu yana Cumhuriyet Halk Partiliyim ve partimde siyaset yapıyorum. 1976 yılında Kadıköy’den partiye kaydımı yaptırdım.  Daha sonra işyerimin Sultanbeyli’de olması nedeniyle kaydımı bu ilçeye aldırdım. 3 dönem Sultanbeyli İlçe Başkanlığı görevi yaptım. Daha sonra parti büyüklerimin isteği üzerine Ataşehir’de meclis üyesi olarak seçildim” dedi.

BİR DÖNEM MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİM

2009 yılında Ataşehir’in Kurucu Belediye Meclisi üyeliğine seçilen ve Encümen üyeliği görevi de yapan Muammer Ayvalı, adaylık açıklamasını; “2009 yılında Ataşehir Belediye Meclis Üyesi seçildim. Bir dönem meclis üyeliği görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum.  Partiliyim… Partimin içerisindeyim… Görev verilsin verilmesin elimden geldiğince hizmet etmeye, partim için çalışmaya gayret gösteriyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki süreçte de parti büyüklerim uygun görürlerse, yöntemin ne olacağını bilemiyorum… Önseçim mi, atama mı olur? Uygun görülürse yine aday olmak isterim” ifadeleri ile yaptı.

YILLARDAN BERİ İKTİDAR OLMAMIŞ CHP 95 YILDIR AYAKTA

CHP’nin güçlü bir parti olduğunun altını çizen Muammer Ayvalı açıklamasını şu ifadeler ile tamamladı:
“Cumhuriyet Halk Partisi öyle bir parti ki; yıllardan beri iktidar olmamış bir parti 95 yıldır ayakta durabiliyorsa bu örgütün yapısının sağlam oluşundan. Kendi iç sorunları muhakkak olacaktır. Parti içi demokrasi var. Parti içinde, her ne kadar iç tartışmalar yaşansa da sonuçta tekrar bir araya gelirler. Süreç devam ediyor. Adaylığım konusunda parti büyüklerimin ve örgütün vereceği karara da saygılıyım.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.