Hoşgeldiniz  

MHP Ataşehir’den Cumhur İttifakı Adayı İsmail Erdem’e Destek

admin | 02 Ocak 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir MHP, Manşet, Siyaset A- A+

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan,  ziyaret ettiği Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığının desteğini aldı.

31 Mart Yerel Seçim çalışlarına başlayan AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYIMIZ İSMAİL ERDEM

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın ziyaretiyle birlikte yapılan toplantıda İlçe Başkanı Sadun Bizel yapmış olduğu açıklamada,” MHP Genel Başkanımızın ve Genel Merkezinin talimatı doğrultusunda Cumhur İttifakı adayımız İsmail Erdem’dir. Biz ülkücüler, ittifaka zarar gelmesin diye için verilen görevi, vazifeyi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalarla beraber İlçe yöneticilerime ve teşkilatıma talimat veriyorum. Elimizden ne geliyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa bir yarış var ve bu yarışı biz kazanacağız. Adayımız İsmail Erdem’in saha da elimizden geldiğince yanında yer alacağız” diyerek Ataşehir’de Cumhur İttifakı adayını desteklediklerini açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Öncelikle 31 Mart seçimlerinin Ataşehirimize, İstanbulumuza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başta saygı değer genel başkanlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli beye şükranlarımızı sunuyorum. Her zaman büyüklerimiz ifade ediyoruz. Makamlar ve mevkiler bir nöbettir gelir geçer. İnsan hayatı da bir nöbettir gelir geçer. Ama önemli olan devletin varlığı, vatanın istikbalidir. Büyüklerimizde her zaman ifade eder; Mesele memleket meselesidir. Onun için mesele memleket meselesine geldikten sonra devletin bekası adına Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde iki liderimiz ve iki partinin hazırlamış oldukları bir altyapı ile 24 Haziran seçimlerinde çok güzel bir sonuç aldı. Her iki partimiz gerekli şekilde yerlerini alırken, Cumhurbaşkanımızda halkımızın desteğiyle %52’lik oy oranı ile başkanlık sistemimizin ilk cumhurbaşkanı oldu. Aynı duygularla 31 Mart’ta da Türkiye genelinde de hiç bir alanda kaybedilecek belediyelerimiz olmaması, AK Parti ve MHP’nin var olduğu yerlerde ilave belediyeler alarak Cumhur İttifakının zaferini hep birlikte yaşayacağız” diyerek Cumhur ittifakı adayı olarak teveccüh gösteren Muhammet Sadun Bizel ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ve ÖZÜR DİLİYORUM

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’da, göreve geldiğim andan itibaren MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı ile iyi ilişkiler kurarak, hem arazide hem de işin teknik kısmında çok güzel çalışmalara imza attık. Yaptığımız bu çalışmalarımız ve sağ duyulu çalışmalarla 24 Haziran’da Ataşehir özelinde yüzümüzü güldüren ileriye yönelik  daha da umut veren bir sonuçla çıktık. Bu kararlılığımızın ve birlikteliğimiz ilelebet devam etmesini istiyorum. Çünkü her zaman söylüyorum. Cumhur ittifakı bu devletin ve milletin geleceğidir. Bu devletin ve milletin bekasıdır. Cumhur ittifakının hangi şartlarda kurulduğunu, ne şekilde kurulduğunu hepimiz biliyoruz. Her şey bizim gözümüzün önünde yaşandı. Bu ülkeye yapılan oyunlara, ayaklara vurulmak istenen prangalara hepimiz şahit olduk. Sizlerin sağ duyusuyla; vatanseverliği ve bayrak severliği sayesinde bu millet, millet olduğunu tekrar hatırladı. Ve millet olarak vatanına ve bayrağına sonuna kadar sahip çıkacağını tüm dünyaya gösterdi. Bundan sonra da inşallah, bozulmadan ve sekteye uğramadan da devam eder. Daha önceden birçok sıkıntı yaşadık. Telefonla bu sorunların istişaresini yaptık. Zor bir döneme giriyoruz. Genel seçimler bir nebze kolay, yerel seçimlerde zor geçer. Özellikle ve özellikle cumhur ittifakının ve bizlerin içerisinde olabilecek şer ocaklarını göz ardı etmeyelim. Bizim içimizde birlik ve beraberliğimize nifak sokmak isteyen, içimizdeki hainlere de fırsat vermeyelim. Bu noktada hepimize düşen bir görevdir diye düşünüyorum. İnşallah arazi çalışmalarımızda yoğun geçer, bu yoğunluk içerisinde şimdiden gerek şahsım gerekse AK Parti Ataşehir Teşkilatı olarak, MHP gönül vermiş olan kardeşlerimi kıracak, üzecek bir davranışta bulunan olursa ben şimdiden haklarınızı helal etmenizi ve özür diliyorum. Çünkü seçim dönemleri yeri geliyor yoğun, birbirimize bağırdığımız dönemler oluyor. Ama emin olun, o ruh halinde karşımızda kim olduğunu bilmiyoruz. Bizler bugüne kadar sağduyulu olduk. Bundan sonra 31 Marta kadar sağ duyulu bir şekilde çalışarak 31 Mart akşam Ataşehir’in makus tarihini el birliği ile değiştirmenin keyfini ve hazzını hep birlikte yaşamayı diliyorum ve hepinize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan konuşmaların ardından ittifak partisi olan MHP Teşkilat üyeleriyle birlikte fotoğraf çekildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.