Hoşgeldiniz  

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Cumhur İttifakı Adaylarını Tanıtı

admin | 22 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir MHP, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Züeyde Hanım Öğremenevinde düzenlediği programla Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Yerel Seçimleri Ataşehir Belediye Meclisi adaylarını tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığının aday tanıtımı için Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlediği programda önce akşam yemeği ikramında bulunuldu. Program, Konferans Salonunundaki 31 Mart Yerel Seçimleri Cumhur İttifakı adaylarının tanıtımıyla sona erdi.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Sadun Bizel başkanlığındaki MHP Ataşehir İlçe yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen programa; MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya, Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve Meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, Cumhur İttifakı partilerin üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Konferans salonundaki programda protokol konuşmalarından önce Cumhur İttifakının liderleri Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’yi konu alan ve Sancaktepe Belediyesinin hizmetlerinin tanıtıldığı sinevizyon gösterildi.

Recep Kenan paylaştı: 21 Şubat 2019 Perşembe

Konferans Salonun da düzenlenen Cumhur İttifakı aday tanıtım programının açılışında konuşan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, hayallerindeki Ataşehir’i gerçekleştirmek için Cumhur İttifakının Ataşehir Belediye başkanı Sayın İsmail Erdem’i 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye başkanı yapmak için mücadele edeceklerini vurgulayarak; “MHP Ataşehir İlçe Başkanı olarak hayalimizdeki Ataşehir’i yaşamak için mensuplarımızla tek vücut olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun farkındayız. 1 Nisan sabahında hayalimizdeki Alaşehir’e uyanmak adına elimizden geleni fazlasıyla yapmaya ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 21 Şubat 2019 Perşembe

İlçe Başkanı Sadun Bizel ’in konuşmasının ardından selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen MHP İstanbul İl Başkanı ve Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya’ da aynı temennilerde bulunarak Cumhur İttifakının başarısı için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğinin altı çizdi.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans salonunda MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleşen Cumhur İttifakı aday tanıtım konuşan Cumhur İttifakının Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Sancaktepe’de Belediye Başkanı olarak yaptıklarını özetleyerek, “Ne yazık ki Ataşehir’in 10 yılı heba oldu. Aynı tarihte ilçe olduk ve aynı dönemde görev aldık. İzlettirdiğimiz videoda Sancaktepe’de yaptıklarımızı gördünüz. Bunları Ataşehir’de yapılanlarla kıyaslayın, arada dağlar kadar fark vardır” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 21 Şubat 2019 Perşembe

Ataşehir’e Cumhuriyet Müzesi ve Kurtuluş Panoraması kazandıracaklarını, Esatpaşa ve İçerenköy Sahalarının iki hafta içinde ihaleye çıkacağını da söyleyen Erdem, FSM Hastanesinin 180 bin metrekarelik arazisinin hazineye devri gerçekleştirilerek hastane yapılacağını kaydetti.

Program, konuşmaların ardından Cumhur İttifakının Meclis Üyesi Adayları tanıtımı için sahneye davet edilerek Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve MHP yöneticileri ile fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.