Hoşgeldiniz  

Meteoroloji Uyardı: Marmara Bölgesinde Fırtına Bekleniyor!

admin | 04 Nisan 2020 | Genel, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Meteorolojik değerlendirmelere göre gece saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir’in kıyı kesimlerinde kuvvetli fırtına bekleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir’in yer aldığı bölgeler için yer yer kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede bu gece saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir’in kıyı kesimlerinde başlayacak olan kuvvetli rüzgarın(30-60 km/sa); sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek, ulaşımda aksamalar ile ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÜLKE GENELİNDE DURUM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz ile Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul’un Avrupa Yakası ile Balıkesir’in kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.