Hoşgeldiniz  

Merve Çomoğlu’ndan Mobbing İddialarına Tepki

admin | 04 Şubat 2020 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ak Partili Meclis üyesi Merve Çomoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli’nin mobbing uyguladığı iddialarına tepki göstererek özür dilenmesi gerektiğini ifade etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gündem dışı söz alan Ak Partili üye Merve Çomoğlu, İBB’de yaşanan ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli tarafından uygulandığı mobbing iddialarına tepki göstererek özür dilenmesi gerektiğini ifade etti.

Ak Partili üye Merve Çomoğlu kürsüden yaptığı konuşmasında İSMEK’te yaşanan ve kamuoyunda infial uyandıran Yeşim Meltem Şişli’nin skandal hakkında söz aldığını ifade ederek; “Sadece kendisini vatandaş sayıp, kendi gibi yaşamayanları ötekileştiren seçkinci zihniyetlileri rahatsız etmiştir. İSMEK mensuplarına baskı, şiddet be mobbing uygulayan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin kadın çalışanlar ile yaptığı toplantıda hadsiz, ahlaksız, her türlü insani değerlerden yoksun uygulamaya tanıklık ettik.” Dedi.

Toplantıda bekar olanların ellerini kaldırmaları isteyen Şişli, erkek müdüre, “Bunları itfaiyeciler ile  buluşturalım. Bu ne böyle herkes bekar.” dediği, iddialarını aktaran Merve Çomoğlu,  yapılanın nefret suçu olduğunu ; “Tacizdir, psikolojik şiddettir. İnsan onuruna yönelik vahim bir saldırıdır. -Başörtülü kadınlara da siz bu örtülerle dışarıda dolaşırken çok zorlanıyorsunuzdur. Pis kokuyorsunuz-  şeklinde dalga geçmesi başörtüsüna camiaya kindir. Kişinin düşüncesinin istemsizce dışa vurumudur. Kadın haklarını savunurken bunu yaşamak hepimizi derinden yaraladı. Bu sözler CHP zihniyetinin tekrar hortladığının kanıtıdır. Biz Ak Parti grubu olarak şahsı kınıyor, özür dilemeye davet ediyor, İBB Başkanı’nın da gereğini yapmasını beklediğimizi arz ederim.” İfadeleri ile kaydetti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.