Hoşgeldiniz  

Meral Akşener ‘Herkes Sussa da, Biz Susmayacağız!’

admin | 11 Şubat 2020 | Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Mustafa Akıncı’ya tepki gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Herkes sussa da, biz susmayacağız. Akıncı gibi rahatsız olanlara inat diyeceğiz ki; Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacak.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meclis Grup Toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya tepkisini dile getirerek, “Kıbrıs Türklüğüne inanıyorum. Ben bu sözleri şiar olarak benimseyen Kıbrıs Türklerine güveniyorum. Ankara’daki beceriksizlere, Lefkoşa’daki utanmazlara rağmen Kıbrıs davamızı ayakta tutacaklarından eminim.” Dedi.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDEKİ UTANMAZ!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki utanmaza değinmek istiyorum. Türkiye’yi işgalci gibi tarif edebilen, Hatay ile kavuşmamızda büyük emeği olan Tayfur Sökmen’e laf söyleyebilen bir başka utanmaz; Mustafa Akıncı.” Şeklinde konuştu.

TOPRAKLARI MİRAS YEDİ GİBİ; NE SATABİLİRİZ, NE DE BIRAKIP KAÇABİLİRİZ

Genel Başkan Meral Akşener, İyi Parti’nin TBMM’deki grup toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Rahmetli Rauf Denktaş’a hakaret etmeye utanmayan, Ak Parti politikalarının eseri, Mustafa Akıncı. Kendisine en güzel cevabı rahmetli Rauf Denktaş veriyor. Üzerinde hür yaşayalım diye canlarını, kanlarını vermiş olan insanların bizlere bırakmış oldukları toprakları miras yedi gibi; ne satabiliriz, ne de bırakıp kaçabiliriz. Sonuna kadar koruyacağız.”

“KIBRIS TÜRKLÜĞÜNE İNANIYORUM KIBRIS DAVAMIZI AYAKTA TUTACAKLAR”

“Ben Kıbrıs Türklüğüne inanıyorum. Ben bu sözleri şiar olarak benimseyen Kıbrıs Türklerine güveniyorum. Ankara’daki beceriksizlere, Lefkoşa’daki utanmazlara rağmen Kıbrıs davamızı ayakta tutacaklarından eminim. “

HAYIRDIR MUSTAFA BEY? BAYRAK İNDİ DE BİZİM HABERİMİZ Mİ YOK?

“Neymiş? Beyefendi, Kıbrıs Türklerinin özgürlüğünü temsil eden o kutlu sözleri beğenmiyormuş. Neymiş? 1950’lerin sloganıymış. Neymiş? Artık hükmü yokmuş! Bu güne uygun değilmiş. Hayırdır Mustafa Bey? Bayrak İndi de bizim haberimiz mi yok?”

HERKES SUSSA DA, BİZ SUSMAYACAĞIZ

Slogan deyip geçtiğin o sözler, işkembeden atılmadı. O sözler, o bayrak oraya dikildiği gün koca bir milletin yüreğinden kopup söylendi. İşte o nedenle; herkes sussa da, biz susmayacağız. Ve Mustafa Akıncı gibi rahatsız olanlara inat diyeceğiz ki; Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacak. Ve her zaman, her yerde; Ne Mutlu Türküm Diyene! Demeye devam edeceğiz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.