Hoşgeldiniz  

‘Memleket Havaları’ Ataşehir’de Nevşehirlileri Buluşturdu

admin | 18 Ocak 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Türkiye A- A+

Ataşehir_Memleket havaları _ Nevşehir _ Battal İlgezdiAtaşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de yaşayanların kültürlerini paylaşılması amacıyla düzenlenen “Memleket Havaları”nda Nevşehirliler Gecesi düzenlendi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de yaşayan çeşitli illere mensup kişilerin tanışması, sosyalleşmesi, yörelerine ait kültüre özlemlerinin giderilmesi amacıyla düzenlenen “Memleket Havaları” etkinliklerine Nevşehirliler Gecesi ile devam edildi.

17 Ocak Cuma günü Bostancı Green Park Hotel’de, yaklaşık bin kişilik bir katılımcı ile gerçekleşen  Ataşehir “Memleket Havaları” Etkinlikleri Nevşehirliler Gecesi’nde Emel Taşçıoğlu ve Ekrem Çelebi sahne aldı.

FOTO ve Videolar geliyor…

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı “Memleket Havaları” Etkinlikleri Nevşehirliler Gecesi’nde sanatçılar Emel Taşçıoğlu ve Ekrem Çelebi seslendirdikleri türkülerle Nevşehirlilere coşku dolu bir gece yaşattılar.

Ataşehir Belediyesi’nce düzenlenen Memleket Havaları Nevşehirliler Gecesi’ne katılan Nevşehirlilere CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün selamını getirdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 30 Mart Yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek Türkiye’nin tablosunun ortada olduğunu, böyle bir tabloda oy kullanırken dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Takım tutar gibi oy kullanılmaması gerektiğinin altını çizen Battal İlgezdi, ibadetin de Allah ile kul arasında kalması gerektiğini ifade ederek; “Kimse din tacirliği yapmasın” dedi. Cumhuriyetin kolay kurulmadığında dikkat çeken İlgezdi, “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına minnetlerimi sunuyorum. Bu ülkenin sahibi % 50’si değildir.  Cumhuriyeti Alevisi- Sunnisi, Türkü – Kürdü ile hep beraber kurdular. Kimimi CHP’ye, kimimiz AKP’ye, kimimiz MHP’ye oy veriyor. Hepimiz birbirimize saygı duyacağız, birbirimizi seveceğiz.  Ülkemizde sevgi ortadan kalkarsa kavga başlar. Bunun hesabını kimse veremez. Birileri Türkiye’yi farklı bir noktaya çekmek istiyor. Buna izin vermeyeceğiz. Fabrikalar, yollar satıldı. Tarım ve hayvancılık bitirildi. 70 yıldan beri birlikte yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. İki ay sonra yapılacak seçimler çok önemli. Yolsuzluk, arsızlık yapana dur diyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Nevşehirlileri Ataşehir’de buluşturan organizasyonu düzenleyen kapılarını kendilerine her zaman açık tutan Ataşehir Belediyesine ve Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür eden İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen, Başkan İlgezdi ile planladıkları Üzüm Festivali’ni yapamadıklarını ama bu akşam Nevşehirlileri bir araya getiren Memleket Havaları Nevşehir Gecesi’ni düzenlediklerini söyledi.

Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleştirilen Ataşehir Memleket Havaları Nevşehirliler Gecesi’ne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Namık sürmen, Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Erol Tepebaşı, Birol Ekşi, Tuncay Akın Orhan, Merdan Özer, Stk ve dernek başkanları ve yöneticileri ile birlikte bine yakın Nevşehirli katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.