Hoşgeldiniz  

Mazbatasını Alan Battal İlgezdi, Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

admin | 11 Nisan 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel Seçimlerde CHP’den aday olarak giren ve Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Battal İlgezdi, İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldıktan sonra Ata’ya Çelenk sundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart Yerel Seçimlerde 3 kez Ataşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Battal İlgezdi, çok sayıda seveni ile yağmur altında geldiği İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Battal İlgezdi MAZBATA ALIYOR.

Recep Kenan paylaştı: 11 Nisan 2019 Perşembe

Burada kısa bir konuşma yapan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, seçim kampanyası sırasında kendisini destekleyen parti örgütüne ve Ataşehirlilere teşekkür ederek; “Bu seçimde dostluk, barış ve kardeşlik kazanmıştır. Amaç hiç kimsenin burnu kanamadan seçimin bitmesi idi. Ben, örgüt emekçisi arkadaşlarıma, İlçe Başkanıma, yönetim kurulu üyelerine, sandıkta görev yapan, seçimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Meclis üyesi seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Ak Partili ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 5 yıl bu kenti beraber yöneteceğiz. Ataşehr’de 3. Cumhuriyet Halk partisi iktidarı dönemi başlamıştır.” dedi.

Seçim sürecinin tamamlanmadığı İstanbul seçimleri ile ilgili düşüncelerini aktaran Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Başkan seçilen Ekrem İmamoğlu’nun itirazlar nedeniyle yapılan sayımın bitmesiyle mazbatasını alacağını düşündüğünü söyledi.

MAZBATASINI ALAN BATTAL İLGEZDİ VE CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

Recep Kenan paylaştı: 11 Nisan 2019 Perşembe

Mazbatasını alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.  İlgezdi, İstiklal Marşı’nın okunması ile tamamlanan çelenk sunumu sonrasında belediye binasına geçmek üzere alandan ayrıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.