Hoşgeldiniz  

Maltepe’de Bahar Temizliği Yapılıyor

admin | 05 Nisan 2019 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İstanbul’a baharın gelmesiyle birlikte ilçenin tüm mahallelerinde genel bir temizlik çalışması başlatılan Maltepe’de sokaklar süpürülerek yıkandı, kaldırımlar boyandı, otlar biçildi.

Maltepe Belediyesi, İstanbul’a baharın gelmesiyle birlikte ilçenin tüm mahallelerinde genel bir temizlik çalışması başlattı.

İlk olarak Fındıklı’da başlatılan çalışmalar kapsamında sokaklar süpürülerek yıkandı, konteynerler tamir edildi ve kaldırımlar boyanarak otlar biçildi.

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İstanbul’a baharın gelmesiyle birlikte ilçenin tüm mahallelerinde temizlik çalışmasına başladı. İlk olarak Fındıklı Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında 15 süpürgeci, mahallenin sokaklarında temizlik gerçekleştirdi.

Tankerlerle sokaklar yıkanırken, eskiyen konteynerler değiştirildi, kaldırımlar boyandı ve sokaklar süpürüldü. İlçenin her mahallesinde ve 1600’ye yakın sokağında çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlik noktasında yaşanan sıkıntıları ilçe sakinlerinin 0216 458 99 99 Dahili: 1291-1292 veya 1293 numaralı telefonlara bildirebileceklerini söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.