Hoşgeldiniz  

Maltepe’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nikah Bereketi

admin | 15 Şubat 2020 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Maltepe’de nikah bereketi yaşandı. Maltepe Belediyesi’ne başvuran 17 çift Sevgililer Günü’nde dünya evine girdi. Çiftlerin nikahını, Belediye Başkanı Ali Kılıç kıydı.

Maltepe Belediyesi Küçükyalı Evlendirme Dairesi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü yoğunluğu yaşandı. 14 Şubat’ta dünya evine girmek isteyen 17 çift, nikah salonuna koştu. Evlenmek için nikah dairesine gelenleri ise Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç karşıladı. Başkan Kılıç’ın bu sürprizi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okundu. Sevgililer Günü’nün anlamına yakışır bir güne şahitlik ettiklerini ifade eden Kılıç, çiftelere ömür boyu mutluluklar diledi. Kılıç, “Böylesi anlamlı bir günde, yüreğini sevgiye açan vatandaşlarımızın dünya evine girmelerine şahitlik ettiğim için mutluyum. Allah hepsinin bahtını açık etsin. Allah yüreklerinden sevgiyi, bedenlerinden sağlığı eksik etmesin” dedi. Kılıç’ın evlenen çiftlere bir de sürpriz hediyesi vardı.

MALTEPE’YE TÜRKMENİSTANLI GELİN

34 yaşındaki Maltepeli Ümit Özdemir ile 30 yaşındaki Türkmenistanlı Zohre Hojamkulyeva’nın nikahı ise güzel anlara sahne oldu. Birbirlerini çok sevdiklerini belirten çift, 14 Şubat’ta Başkan Ali Kılıç’ın elinden evlilik cüzdanlarını almaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Çiftin nikanıhı kıyan Kılıç da; “Türkmenistan ile Türkiye’nin ortak kültürünü, yaşam biçimini aile kurumunda buluşturmanız mutluluk verici. Dilerim her zaman mutlu olursunuz diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.