Hoşgeldiniz  

Maltepe Kastamonu Tanıtım Günleri Yoğun İlgi Gördü

admin | 24 Eylül 2019 | Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Kastamonu’nun tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ve yöresel ürünlerinin sergilendiği, İstanbullulara tanıtıldığı 13. Kastamonu Tanıtım Günleri, Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kastamonu’nun zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünlerinin sergilendiği 13. Kastamonu Tanıtım Günleri, 18 Eylül günü Maltepe Miting Alanı’nda başladı.

Kastamonu Tanıtım Günleri Maltepe

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 22. September 2019

Kurtuluş Savaşı’nda Karadeniz üzerinden Anadolu’ya sevk edilen silah ve mühimmatların İnebolu limanı ile Kastamonu Ilgaz, Çankırı ve Ankara üzerinden Şerife Bacı’larla kağnılarla cepheye ulaştırıldığı ve İstiklal Yolu olarak canlandırılan yolun canlandırıldığı alan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

13.Kastamonu Tanıtım Günleri’nin resmi açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katımı ile yapıldı.

Kastamonu Valiliği himayesinde Kastamonu Belediyesi katılımıyla Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen tanıtım günlerinin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Çelik, Hayrettin Nuhoğlu, AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kastamonu’nun ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetlinin katımıyla yapılmıştı.

Kastamonu’nun zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünlerinin sergileneceği tanıtım günleri, 22 Ekim Pazar günü sona eren Maltepe Miting Alanı’ndaki 12. Kastamonu Tanıtım Günleri siyaset ve iş insanları, STK temsilcileri ile İstanbullulardan yoğun ilgi gördü.

13 Kastamonu Tanıtım Günleri kapanış programının kapanışında organizasyon komitesinde yer alan Kubilay Salihvatandaş, Ekrem Uygun, İsmet Çetinkaya, Rahmi Sezer, Recep Özdemir, Şeref Sarıkaya ve İmam Bakır’a Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) Genel Başkanı Remzi Şen tarafından plaket takdim edildi.

Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleştirilen 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’ne resmi açılışı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ile birlikte; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat demiröz, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Çelik, Hayrettin Nuhoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Cumhuriyet Savcısı Yücel Köktürk ve Orhan Turidi, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu’nun ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 22. September 2019

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 22. September 2019

Kastamonu Tanıtım Günleri Maltepe

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 22. September 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.