Hoşgeldiniz  

Maltepe Ardahanlılar Derneği Basınla Buluştu

admin | 11 Aralık 2017 | İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Yeni kurulan Maltepe Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Uzman Öğretmen Yaşar Geler ve Yönetim Kurulu üyeleri basın mensupları ile buluşarak çalışma programını anlattı.

Yeni kurulan Maltepe Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Uzman Öğretmen Yaşar Geler ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri kurulduktan sonra ilk olarak medya mensuplarıyla kahvaltılı bir programda bir araya gelerek dernekleşme aşamasını ve çalışma programını basına tanıttı.

“TUT ELİMİ ISIT BENİ”

‘Tut elimi, ısıt beni’ adını verdikleri yardım kampanyası ile Ardahan’da eğitim gören tüm öğrencilerin çetin kış şartlarına hazır olmalarının hedeflendiğini ifade etti. Dernek aynı zamanda, Ardahan ve Maltepe’de yardıma muhtaç öğrencilere eğitim desteği sağlamayı, sağlık alanında ihtiyaç duyan hemşehrilerine destek olmayı da hedefliyor. Yardım kampanyalarının yanı sıra çeşitli kültürel etkinlikler de düzenlemeyi planlayan Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler kahvaltılı sohbette gazetecilerin sorularını da yanıtladı

Her biri farklı meslek gruplarından ve alanlarında başarılı Maltepe Ardahanlılar Derneği Kurucu Üyeleri Kurucu Başkanları Uzman Öğretmen Yaşar Geler öncülüğünde açıkladıkları çalışma programları ile dernekçilik alanına farklı bir ivme kazandıracakları ve gerçek anlamda bir STK olacakları izlenimini veriyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.