Hoşgeldiniz  

Malatyalılardan Battal İlgezdi’ye Sevgi Seli

admin | 02 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Malatyalı hemşerileriyle kahvaltıda bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, hemşerilerinden yoğun ilgi gördü.

Ataşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ninAtaşehir Belediye Başkan Adayı olan Battal İlgezdi, bu sabah kahvaltıda Malatyalı hemşerileriyle bir araya geldi.

Ataşehir Malatyalılar Derneği tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,Ataşehir’de bulunan Malatya ilçe ve köy derneklerinin yöneticileri ile Malatyalılar katıldı.Battal İlgezdi, salona girdiğinde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılandı. Kendisine uzanan her eli sıkan, isteyen herkesle fotoğraf çektiren İlgezdi gösterilen ilgiyi de karşılıksız bırakmadı.

“MALATYA’NIN GÜLLERİ HOŞ GELDİNİZ”

Battal İlgezdi, kendisine yoğun sevgi gösterisinde buluna hemşerilerine hitap etti.

Recep Kenan paylaştı: 1 Mart 2019 Cuma

İlgezdi, salonu hınca hınç dolduran hemşerilerine, “Çok değerli, hemşerilerim, özellikle çok değerli hanımefendiler, Malatya’nın gülleri hoş geldiniz,” diyerek sözlerine başladı.

İlgezdi, Ataşehir’de yaşayan Malatyalılara bir de müjde verdi: “İstanbul’da çok fazla Malatyalı yaşıyor. Köylerin yalnızca dernekleri var, yerleri yok. Ataşehir’de önümüzdeki süreçte sizlerin de, bizim de katkımızla Malatyalılar Merkezi yapacağız. Yalnızca Malatyalılar için değil ilçemizde bulunan büyük 14 il derneği için de yapacağız. 49 yıllığına arsa tahsis edeceğiz, biz de katkı sunacağız. Malatyalılar kültürlerini, geleneklerini yaşatacaklar. Bu projemiz önümüzdeki günlerde hayata geçecek.”

İlgezdi, 31 Mart Yerel Seçimleri’yle ilgili olarak “İstanbul’da iktidar 20 yılda başarılı işler yaptıysa halk onları seçer.Yok, yapmadıysa Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç, çağdaş, Atatürkçü adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçer.Bu seçim çok önemli… Ankara, Antalya, Mersin’i, Adana’yı alıyoruz, İstanbul’da başa baş bir yarış var, anketler öyle gösteriyor,” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİM İSTANBUL İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

10 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirten İlgezdi, “Bizlere kızabilirsiniz, eksiklerimiz olmuştur. Herkesi memnun etme şansım yok, bunu biliyorum.Bu seçim İstanbul için çok önemli. Ataşehir olarak Büyükşehir’den istediğimiz hiçbir şeyi alamadık. Eğer İstanbul Büyükşehir Belediyesi sadece planlarla ilgili biraz destek verseydi Ataşehir’i ülkemizin en önemli merkezi yapardık.Devletten 1 lira almadan, bir masa bir sandalye ile Ataşehir’i bugünlere getirdik. Belediyemizin kuruluşunda emek veren, destek olan herkese teşekkür ederim. Eleştirebilirsiniz, fakat herkes sandığa gitmeli, komşusunu da götürmeli,” dedi.

“MART’IN SONU BAHARDIR”

Varlığımızı Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu cumhuriyete borçlu olduğumuza vurgu yapan İlgezdi, “Bir süre önce her düşünceden, görüşten bin kadının katıldığı bir toplantı yaptık.Başı açık kardeşimizle, başı kapalı kardeşimiz aynı masayı paylaştı. Tam bir cumhuriyetvardı burada…Kimseyi düşüncesinden, kültüründen, geleneğinden dolayı suçlamadık,suçlamayacağız. Bizim anlayışımızda insan var, sevgi var. İnsanın vaat ettiği şeylerin altyapısının olması gerekiyor. Kimseyi kandırmaya gerek yok.Mart’ın sonu bahardır, diyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum,” diye konuştu.

Konuşmasından sonra da hemşerilerinin ilgisinin devam ettiği İlgezdi salondan alkışlarla ayrıldı.

Recep Kenan paylaştı: 2 Mart 2019 Cumartesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.