Hoşgeldiniz  

Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası Faik Somer’in

admin | 27 Ekim 2018 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Ataşehir’de İlçe MEM ile İlçe GHSM’nün İBB desteğiyle düzenlediği, Ataşehir Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası şampiyonu Prof. Faik Somer Spor Lisesi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün İBB desteğiyle düzenlediği, finali Ülker Arena’da oynanan Ataşehir Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası finalinin galibi Prof. Faik Somer Spor Lisesi oldu.

Ataşehir’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün İBB desteğiyle  Ataşehir Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası düzenledi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün İBB desteğiyle Cumuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği, Ataşehir Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası finalinin galibi Prof. Faik Somer Spor Lisesi kupanın sahibi oldu.

8 Ekim tarihinde başlayan ve 10 lise takımının katıldığı Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası, Ülker Arena’da yapıla ve Prof. Faik Somer Spor Lisesi ile Mustafa Kemal Anadolu Lisesi arasında yapılan final maçıyla sona erdi.

Prof. Faik Somer Spor Lisesi ile Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte “Ay Yıldızlı” kırmızı formalarıyla tribünleri dolduran 22 okul öğrenciler 22 okul öğrencilerin destekledikleri takımları lehinde yaptıkları tezahüratlar maça ayrı bir heyecan kattı.

Finali Ülker Arena Kapalı Spor Salonunda oynan Ataşehir Liseler Arası Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası Final Maçına Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile birlikte Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir daire aimirlerinden; İlçe Tarım Müdürü Muhammet Ercik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Sosyal Hizmetler Müdürü Demet Veli, İlçe MEM Şube Müdürü Nazım Yurdagül,  Aytek Durak, Mustafa Kitraz, Adem Yılmaz, Yeliz Gülmüş ve Metin Karahancı’nın aralarında olduğu Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Prof. Faik Somer Spor Lisesi Müdürü Serkan Ay, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

LİSELER ARASI BASKRTBOL TURNUVASI FİNALİ MUSTAFA KEMAL L, – FAİK SOMER Ülker Arena.

Recep Kenan paylaştı: 25 Ekim 2018 Perşembe

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra finalin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; “ Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları münasebetiyle böyle bir turnuva yapılması kararı aldığımız için mutluyum, çok anlamlı bir karardı. Törenlerimizi, Cumhuriyet Bayramımızı taçlandıran güzel bir etkinlik, güzel bir turnuva oldu. Turnuva süresince hizmet eden herkese ve turnuvaya katılan öğretmen ve öğrencilerimizi en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu tür turnuvalarda asıl alan katılmaktır. Katılan zaten kazanandır. Birazdan güzel bir final maçını birlikte izleyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci yılında gençlerimizin bu coşkuyu doyasıya yaşamasını temenni ediyorum” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

LİSELER ARASI BASKRTBOL TURNUVASI FİNALİ MUSTAFA KEMAL L, – FAİK SOMER Ülker Arena. 1

Recep Kenan paylaştı: 26 Ekim 2018 Cuma

LİSELER ARASI BASKRTBOL TURNUVASI FİNALİ MUSTAFA KEMAL L, – FAİK SOMER Ülker Arena. 3

Recep Kenan paylaştı: 26 Ekim 2018 Cuma

İlk iki periyotu berabere sona eren maçın özellikle son periyotunda Faik Somer Spor Lisesi’nin üstünlüğü ile 68-51 skorla sona erdi.

Finalin sonunda birinci olan Faik Somer Spor Lisesi öğrencilerine madalya ve kupasını Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş verdi.

İkinci olan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi takımına madalya ve kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, üçüncü olan Özel Aşama lisesi takımına da madalya ve kupasını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu tarafından verildi.

Madalya ve kupa töreni sonunda sporcular, okul idaresi ve protokol toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

LİSELER ARASI BASKRTBOL TURNUVASI FİNALİ MUSTAFA KEMAL L, – FAİK SOMER Ülker Arena. 1

Recep Kenan paylaştı: 26 Ekim 2018 Cuma

LİSELER ARASI BASKRTBOL TURNUVASI FİNALİ MUSTAFA KEMAL L, – FAİK SOMER Ülker Arena. 1

Recep Kenan paylaştı: 26 Ekim 2018 Cuma

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.